Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Microsoft a lansat tableta care poate inlocui orice laptop

Tags: microsoft, tableta microsoft, surface pro 3

Microsoft a lansat o versiune cu ecran mai mare a tabletelor Surface, dispozitiv pe care compania il considera un potential inlocuitor al laptopurilor.
Noua tableta, Surface Pro 3, foloseste, precum toate modelele Pro anterioare, chipuri produse de Intel, scrie cotidianul Wall Street Journal.

Diagonala ecranului este de 12 inci (30,5 centimetri), fata de 10,6 inci (27 centimetri) la precedentele tablete ale companiei.

Pretul Surface Pro 3 va incepe de la 799 de dolari fara tastaura. O tastatura, utilizata si pentru acoperirea ecranului, va costa 129,99 dolari. Cea mai buna tableta Pro 3, cu cel mai puternic chip Intel, va fi disponibila pentru 1.949 dolari, fara tastatura.



La evenimentul de lansare, oficialii Microsoft au comparat repetat Surface Pro 3 cu laptopuri precum MacBook Air al Apple, in loc sa discute despre rivalii de pe piata tabletelor, unde Microsoft are o prezenta redusa. Pretul unui MacBook Air porneste de la 899 de dolari.

Aceasta pozitionare reflecta dificultatile companiei americane in a deveni un jucator important pe segmentul tabletelor, unde preturile de pana la 200 de dolari au devenit o obisnuinta pentru clienti. Cota Microsoft din vanzarile de tablete la nivel global s-a situat la mai putin de 4% anul trecut, potrivit firmei de cercetare IDC.



Directorul general al Microsoft, Satya Nadella, si ceilalti oficiali ai companiei prezenti la eveniment au insistat asupra limitelor actualelor tablete in privinta unor activitati mai complexe, precum scrierea de documente. Au subliniat, de asemenea, posibilitatea de a desena sau de a lua notite cu un stilou digital imbunatatit, care insoteste tableta Surface, scrie Mediafax.

Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016