Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Invata sa treci de cele mai grele etape dintr-o afacere

Tags: management si marketing, dezvoltarea afacerii, partener de afaceri, resurse, disciplina

Poate ca prima parte dintr-o afacere ne sperie si ne face sa renuntam. Poate ca primele obstacole sunt si cele care ne fac sa renuntam la drum inca inainte de a-l strabate cu adevarat.
  
Ce cred insa antreprenorii de succes despre acest lucru si cum au reusit ei sa depaseasca momentele in care credeau ca nu mai pot merge mai departe?

Sa rezisti dincolo de prima suta de metri pare sa fie o metoda care da roade. Sa astepti pana cand vei avea suficienti clienti care sa spuna "da" in loc de "nu" reprezinta din nou o cale prin care sa te asiguri ca ramai pe pozitii la rascruce de vanturi.

In acelasi timp, disciplina ramane o conditie obligatorie mai ales ca noi devenim propriii nostri sefi. Orele pe care le dedicam dezvoltarii afacerii noastre vor influenta in mod direct rezultatele pe care le obtinem. Va trebui sa invatam sa pastram insa un echilibru intre viata personala si timpul rezervat afacerii.

De foarte multe ori insa, e necesar sa beneficiem de sprijin pentru a reusi sa depasim aceste momente. Fie ca vorbim de sprijin financiar, fie de lipsa altor resurse, e bine sa ne facem un plan prin care sa estimam care ar putea fi problemele de la inceput si cum am putea sa le rezolvam.

In acelasi timp, daca ne dorim sa conducem afacerea de unii singuri, trebuie sa ne dam seama in ce masura vrem un partener de afaceri care sa ne ajute doar sa trecem de acea perioada grea. Sa nu riscam, cu alte cuvinte, sa fim pusi in situatia de a ne dori din nou sa conducem singuri afacerea.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016