Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oamenii de succes nu pierd vremea dormind

Tags: oameni de succes, dorm putin, cei mai importanti oameni din lume, a pierde vremea dormind, presedinte, ceo

Specialistii sustin ca trebuie sa dormim in jur de sapte-opt ore pe noapte pentru a functiona la capacitate maxima. Exista insa un grup restrans de oameni renumiti care obisnuiesc sa doarma doar patru-sase ore pe noapte. Business Insider a realizat o lista a celor mai importanti oameni din lume care considera ca viata este prea scurta pentru a fi irosita dormind.
Marissa Mayer, CEO Yahoo
Se cunoaste faptul ca Marissa Mayer obisnuia sa lucreze pana la 130 de ore pe saptamana pe vremea cand se afla in conducerea Google, reusind astfel sa doarma doar cateva ore pe noapte. The Guardian sustine faptul ca Mayer doarme intre 4 si 6 ore pe noapte, insa isi reincarca bateriile, luandu-si vacante de cate o saptamana la fiecare patru luni.
 
Jack Dorsey, fondatorul Twitter si CEO Square
Cand conduci doua companii de tehnologie, nu prea iti mai ramane timp sa dormi. In 2011, Jack Dorsey sustinea ca isi petrece 10-12 ore pe zi la Square si 10-12 ore pe zi la Twitter, ceea ce inseamna ca nu doarme mai mult de 4 – 6 ore pe noapte.
 
Donald Trump, presedintele Organizatiei Trump
Donald Trump sustine ca succesul sau se datoreaza faptului ca doarme doar trei-patru ore pe noapte, reusind astfel sa fie intotdeauna cu un pas in fata competitiei. Acesta nu intelege cum succesul si somnul pot coexista. „Cum poate o persoana care doarme 12-14 ore pe noapte sa concureze cu o persoana care doarme doar 3-4 ore?” a declarat acesta pentru The Daily News.
 
Jay Leno, prezentatorul „The Tonight Show”
Jay Leno obisnuieste sa doarma in medie 5 ore pe noapte, deoarece duce o viata extrem de agitata. Pe langa faptul ca prezinta The Tonight Show, acesta merge si in turnee.
 
Sergio Marchionne, CEO Fiat
Marchionne este unul dintre cei mai renumiti directori executivi din lumea auto. Acesta obisnuieste sa doarma doar patru ore pe noapte, facand apel la cafea si tigari pentru a ramane treaz.
 
Steven Reinemund, fost CEO PepsiCo
Acesta obisnuieste sa se trezeasca la ora 5 dimineata si sa alerge aproximativ 6 km in fiecare zi. Nu doarme mai mult de 6 ore pe noapte, conform CNN Money. In prezent, acesta este Decan al Universitatii Wake Forest.
 
Tom Ford, designer de moda si revizor
Tom Ford a reusit sa creasca cu 90 de procente valoarea companiei Gucci. Insa succesul sau este atribuit mai degraba faptului ca doarme foarte putin, aproximativ 3 ore pe noapte.
 
Herb Kelleher, Cofondator Southwest Airlines
Pe vremea cand se afla la conducerea companiei Southwest Airlines, Kelleher obisnuia sa doarma doar patru ore pe noapte.
 
Martha Stewart, Presedintele Martha Stewart Omnimedia
Martha Stewart are multe proiecte in desfasurare: scoate patru reviste, are un show televizat, un show la radio si comercializeaza produse pentru magazinele Staples si Michaels. Cum reuseste? Doarme doar 4 ore pe noapte.
 
Condoleeza Rice, fost secretar de stat SUA
Cu toate ca trebuia sa calatoreasca in intreaga lume alaturi de George W. Bush, Condoleeza Rice si-a facut un obicei in a se trezi in fiecare dimineata la ora 4.30, pentru a merge la sala, indiferent unde se afla.
 
Barack Obama, Presendintele SUA
Presedintele Statelor Unite are un program foarte incarcat. Acesta se culca in jurul orei 1 dimineata si se trezeste la 7 dimineata.
 
Bill Clinton, fost presedinte al SUA
Cu toate ca a fost nevoit sa isi schimbe obiceiurile in urma unei operatii la inima, in timpul mandatului, Clinton obisnuia sa doarma doar 5-6 ore pe noapte. Si-a format acest obicei inca de timpuriu, atunci cand un profesor universitar i-a spus ca oamenii importanti necesita mai putin somn.
 
Ma Ying-Jeou, Presedintele Taiwanului
Ma Ying-Jeou a fost reales ca presendinte anul acesta, insa succesul sau se datoreaza in mare parte disciplinei de care da dovada. Acesta doarme in medie cinci ore pe noapte si iese in fiecare dimineata la alergat.
 
Indra Nooyi, Presedinte si CEO al PepsiCo
Fiind una dintre cele mai importante femei din afaceri, Nooyi obisnuieste sa doarma in medie patru ore pe noate, conform CNN Money.
 
Dominic Orr, Presedinte si CEO al Aruba Networks
Conform Wall Street Journal, Orr doarme in medie patru ore pe noapte. Acesta obisnuieste sa se trezeasca inainte de rasaritul soarelui si lucreaza pana tarziu in noapte. In anii 90, cand se afla in fruntea companiei HP, acesta obisnuia sa lucreze chiar si 18 ore pe zi.

Thomas Edison
Se pare ca Edison obisnuia sa doarma foarte putin, aproximativ 3-4 ore pe noapte. Acesta considera ca somnul este un obicei mostenit de la oamenii primitivi.
 
Benjamin Franklin
In autobiografia sa, Benjamin Franklin a mentionat faptul ca obisnuia sa doarma doar 5 ore pe noapte, intre 11 seara si 4 dimineata.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016