Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 carti pe care trebuie sa le citeasca orice antreprenor

Tags: carti antreprenoriat, carti leadership, carti pentru antreprenori, lectii afaceri, sfaturi oameni de afaceri

Un antreprenor renumit spune ca a atins succesul datorita pasiunii sale pentru cititul cartilor bune, de care nu se satura niciodata sa le citeasca si reciteasca.
"As putea sa imi petrec tot restul vietii citind, doar pentru a-mi satisface curiozitatile", spune antreprenorul, care are dreptate: nimic nu iti poate aduce mai multa bogatie, intelepciune si cunostinte decat o carte buna!

De asemenea, nu exista o metoda mai buna de a continua sa investesti in educatia ta, dupa ce ai absolvit chiar si studiile superioare, decat deschiderea unei carti diferite in fiecare saptamana, iar pentru cei cu inclinatie catre antreprenoriat, recomandam orice carte de dezvoltare personala, branding, idei de afacei, strategii de marketing.

Iata cinci carti care nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca niciunui antreprenor:

1. "Think and Grow Rich", de Napoleon Hill


Cartea de "scoala veche" a fost prima dintre cele publicate in anul 1937, dupa ce Hill si-a petrecut 20 de ani facand cercetari si luand interviuri de la mai mult de 40 de milionari de varsta lui. Primul dintre cei chestionati a fost chiar magnatul Andrew Carnegie, ceea ce ar trebui sa fie un motiv suficient de bun pentru a incepe sa citesti aceasta carte in curand.

2. "Jab, jab, jab, Right Hook", de Gary Vaynerchuk

Exista o multime de carti despre marketing in intreaga lume. De fapt, numai pe Amazon vei gasi peste 500.000 de titluri, insa niciuna nu te va impresiona ca cea scrisa de Vaynerchuk! Salveaza-ti economiile, timpul si energia si citeste "Jab, jab, jab, Right Hook" inainte sa investesti intr-o afacere.

3. "Rich Dad, Poor Dad", Robert Kiyosaki

Daca vrei sa te concentrezi pe adevaratele aspecte ale vietii si sa inveti din greselile unor oameni de succes, citeste cartea lui Kiyosaki, care incearca sa ii indrume pe cititori spre dezvoltarea unui temperament optimist.

4. "Choose Yourself", de James Altoucher
 
James Altoucher este unul dintre acei scriitori care impartasesc celor din jur propriile proiecte esuate si tehnicile gresite pe care le-a abordat de-a lungul carierei sale, care ii poate indruma pe antreprenori pe o directie corecta.

5. "How Great Leaders Inspire Everyone to Take Action", de Simon Sinek

Sinek se concentreaza pe leadership si ofera sfaturi care te pot ajuta sa devii cel mai bun manager de pe piata. In cartea sa arata ca cei mai buni lideri au un lucru in comun: `Incep sa isi puna in aplicare pasiunile cautand in fiecare zi motivul care ii atrage catre acea directie`.

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016