Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Lucruri pe care le fac oamenii de succes in timpul liber

Tags: oameni de afaceri, oameni de succes, antreprenori de succes, proiecte personale, agenda personala

Oamenii de afaceri sunt persoane extrem de ocupate. De fiecare data cand ii vezi, adica destul de rar, au o agenda in care isi noteaza fiecare actiune-la minut. Cu toate astea, dimineata, inainte de a semna contracte importante si de a se intalni cu furnizori si seara, inainte sa mearga la culcare, se ocupa de ceea ce ii preocupa cel mai mult.
Iata cinci lucruri pe care le fac oamenii de succes in timpul liber:

1. Se trezesc dimineata


Oamenii de succes stiu ca timpul inseamna bani, de aceea, nu le place sa il piarda nici macar dormind, iar pentru a avea timp sa participe la toate intalnirile de afaceri si sa isi respecte agenda zilnica, se trezesc la prima ora.

2. Fac sport inainte de a se apuca de treaba

Cateva minute de exercitii fizice la inceputul zilei ii pot ajuta sa isi incarce bateriile, sa fie optimisti si sa aiba energie pentru a rezolva toate problemele pe care le vor intampina in restul zilei.

3. Se ocupa intai de proiectele personale

Orice aspect al afacerilor este extrem de important si de dificil de realizat, insa managerii care se respecta stiu sa isi prioritizeze singuri sarcinile si etapele pe care trebuie sa le indeplineasca in fiecare zi.

4. Lucreaza la proiecte in mod voluntar, din pasiune

Orice antreprenor are cel putin o pasiune care il preocupa in fiecare zi. De aceea, chiar si atunci cand nu activeaza in domeniul respectiv, se ocupa de proiecte caritabile in acest sens.

5. Petrec timp cu familia

Poate ca nu au timp sa serveasca nici micul dejun, nici pranzul alaturi de cei dragi, insa oamenii de afaceri nu sar niciodata peste cina in familie. Ei stiu ca timpul petrecut alaturi de cei dragi trebuie sa fie unul de calitate, memorabil si relaxant.
 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.42 din 5 - 6 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016