Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cadouri personalizate de Paste pentru angajati si parteneri de afaceri

Tags: cadouri de paste, cadouri angajati, cadouri parteneri de afaceri, cadouri oameni de afaceri

Office Gifts lanseaza colectia de cosuri cadou pentru Paste 2014. Colectia se adreseaza clientilor din mediul corporate, care doresc sa rasplateasca eforturile angajatilor sau sa isi consolideze relatiile cu partenerii, oferindu-le un cadou deosebit.
Cosurile de cadou includ o selectie de vinuri locale si bauturi fine de import, dulciuri belgiene si delicatese pregatite artizanal, care vor satisface gustul oricarui iubitor de ciocolata fina.

Toate cadourile sunt decorate cu produse si motive specifice acestei sarbatori: lumanari, oua si iepurasi de ciocolata, si vin ambalate in in cosuri, tavite impletite, cutii si cufere de carton.

Catalogul Paste 2014 este impartit in 4 linii distincte si acopera o plaja larga de bugete:

1. Linia Standard – Cosuri Paste elegante si economice pentru o sarbatoare a Pastelui deosebita, cu preturi pornind de la 23 de lei fara TVA.

2. Linia Premium – O combinatie savuroasa si accesibila cu un design modern. Cu preturi pornind de la 60 de lei fara TVA, produsele din linia Premium sunt versatile si pot fi adaptate pentru a respecta schema de culori a firmei sau a evenimentului dumneavoastra.

3. Linia Exclusive – O selectie de arome ce va rasfata si cele mai exigente gusturi. Cosurile cadou din Linia Exclusive au un design rafinat si modern fiind ideale pentru recompensarea angajatilor sau a partenerilor.

4. Linia Elite -  Sofisticat si delicios. Impresioneaza cu un cadou memorabil de Paste ce include praline si trufe considerate a fi cele mai bune din lume, alaturi de whiskey, cognac sau sampanie de renume international.

Ofiice Gifts realizeaza orice fel de cos cadou la comanda, in functie de cerintele si bugetul clientului.

Persoanele interesate pot accesa www.officegfits.ro pentru mai maulte informatii si pentru a profita de reducerea de 5% pentru orice comanda finalizata pana in data de 7 Aprilie.  In plus, Office Gifts ofera discounturi suplimentare in functie de volumul comenzii.


Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016