Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 lucruri remarcabile pe care le fac oamenii de succes

Tags: oameni de succes, indeplinirea unui scop, mediu de lucru

Cei mai de succes oameni din domeniul afacerilor obisnuiesc sa lucreze diferit. Vom prezenta mai jos ce anume fac acestia si cum functioneaza.
1. Ei nu-si fac niciodata planuri de a da inapoi

Poate ca tu esti tipul de om care doarme bine atunci cand da inapoi de la diverse lucruri, insa ceilalti se intorc pe o parte si pe alta atunci cand fac asta, din cauza mustrarilor de constiinta. Din acest motiv, oamenii de succes muncesc mai mult si mai greu atunci cand trebuie sa isi respecte o promisiune, nicidecum nu vor da inapoi.

2. Ei chiar muncesc

Si tu poti deveni bun daca depui putin efort si vei deveni si mai bun de atat cu cat depui mai mult efort, insa nu poti sa stralucesti in ceea ce ti-ai propus daca nu depui un efort incredibil si nu te concentrezi la maximum.

3. Ei evita multimile

Intelepciunea conventionala produce rezultate conventionale. Aderarare la un grup, indiferent de cat de moderni sunt cei care fac deja parte din el sau cat de tentanta este oportunitatea, nu reprezinta decat o reteta pentru cei mediocrii.

4. Ei incep cu sfarsitul

Succesul mediu se bazeaza pe stabilirea obiectivelor medii. De aceea, trebuie sa stabilesti ce iti doresti cu adevarat: sa fii cel mai bun, cel mai rapid, cel mai ieftin, cel mai mare. Tinteste direct pentru punctul final si alege ce vrei, in functie de cat de sus iti doresti sa ajungi. Asta trebuie sa fie adevaratul tau obiectiv.

5. Ei nu se opresc

Atingerea unui scop, indiferent de cat este acesta de mare, nu reprezinta lina de oprire pentru oamenii de succes. Atingerea acestui scop are doar rolul de a- ambitiona si a-i impinge sa munceasca in continuare, pentru a-si indeplini si alte obiective.  


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016