Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 intrebari pe care trebuie sa le pui la interviu

Tags: management, interviu, intrebari al interviu, angajatii grozavi

Fii onest si ridica mana daca esti de acord cu faptul ca partea din interviu unde esti intrebat daca ai vreo intrebare este o pierdere de timp.
Problema este ca multora dinter candidati nu le pasa de raspunsurile tale, ci spera doar sa dea bine punandu-ti intrebari destepte. Pentru ei, este mai important ce intreaba, nu cum raspunzi.

Candidatii grozavi iti pun intrebari la care vor raspunz pentru ca, la randul lor, te evalueaza, pe tine si compania ta, si cantaresc bine posibilitatea de a lucra pentru tine.

Iata trei intrebari pe acre candidatii grozavi le pun:

Ce asteptati de la mine sa realizez in primele 60-90 de zile?

Candidatii grozavi vor sa faca treaba. Nu vor sa petreaca saptamani intregi cunoscand compania. Vor sa se faca imediat simtiti.

Care sunt atributele comune ale celor mai buni performeri?

Candidatii buni vor sa fie angajati pe termen lung. Fiecare organizatie este diferita si la fel si calitatile cheie ale performerilor de top in acele organizatii.

Poate ca in compania ta muncesc peste program. Poate creativitatea este mai importanta decat metodologia. Poate atragerea de noi clienti pe piete noi este mai importanta decat construirea unor relatii de termen lung. 

Candidatii grozavi vor sa stie, pentru ca 1) vor sa stie daca se potrivesc pe pozitia oferita si 2) daca se potrivesc, vor sa fie cei mai buni.

Ce fac angajatii in timpul lor liber?

Angajatilor fericiti 1) le place ceea ce fac si 2) le plac persoanele cu care lucreaza.

De acord ca aceasta intrebare este una grea. Daca nu ai o companie mica, intervievatorul nu poate raspunde decat in generalitati.

Este important insa ca persoana cu care vorbesti vrea sa se asigure ca are mari sanse sa se adapteze. Asta pentru ca candidatii grozavi au, de obicei, optiuni.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016