Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 angajati de care sa scapi ACUM

Tags: management, angajati de care sa scapi, afaceri, oameni

Lumea afacerilor este una extrem de competitiva, asa ca nu-ti permiti angajati care sa-ti puna bete in roate. Cu cat astepti mai mult, cu atat merele stricate vor face mai mult rau.
1. Cand un angajat iti creeaza mai multe probleme decat rezolva, cand dauna provocata la nivelul companiei cantareste mai greu decat realizarile lui, e timpul sa va spuneti la revedere.
 
2. Unii oameni au o imagine de sine exacerbata si cred ca pot face orice sau tanjesc dupa atentia pe care o primesc pentru ca primit cerul si luna. Dar cand ego-ul lor scrie niste cecuri pe care capacitatile lor nu le pot incasa, asta este o problema care nu poate fi rezolvata decat cu un psihiatru remarcabil.
 
3. Daca nu-ti pasa ca ai o companie mica-mititica sau ai una care intra in topul 500 al revistei Fortune, clientii sunt o piatra pretioasa greu de gasit si usor de pierdut. Nu ai deci nevoie de oameni care cred ca business-ul are legatura cu ei si temperamentul lor nesuferit cu care resping clientii.
 
4. Angajezi pe cineva sa faca un anumit lucru. Ca sef, trebuie sa-i dai fisa postului si instrumentele de munca. Apoi, acel cineva trebuie sa-si suflece manecile si sa se apuce de orice are de facut. Daca nu poate sau nu vrea, inseamna ca trebuie sa mergeti pe drumuri separate.
 
5. Unii oameni par capabili, dar cand trebuie sa-si murdareasca mainile, se fofileaza si nu te poti baza pe ei. Viata este prea scurta pentru a avea angajati de acest gen.
 
6. Exista angajati care cer mai multe decat li se cuvine. Deseori, acestia sunt cei care au gura cea mai mare si sar ca arsi, de fiecare data cand cineva din jurul lor greseste. Nu ai nevoie de doza uriasa de negativitate pe care o imprastie peste tot.
 
7. Orice companie are niste reguli care-i contureaza politica, misiunea, esenta ei in marea de companii. Daca angajezi pe cineva caruia nu-i pasa de nimic, care nu suporta in niciun fel autoritatea, care incalca prea des regulile, arata-i, spre binele tau, cartonasul rosu.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016