Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

S-a lansat BusinessDiscount.ro, primul portal de reduceri din Romania dedicat exclusiv companiilor

Tags: businessdiscount.ro, reduceri, b2b, afaceri, business to business

BusinessDiscount.ro este singura platforma online de reduceri de pe piata din Romania care se adreseaza in exclusivitate oamenilor de afaceri, managerilor sau directorilor executivi. Zilnic, acestia vor putea sa aleaga solutii de business pentru companiile lor la cele mai bune preturi de pe piata, beneficiind de reduceri intre 20% si 90%.
BusinessDiscount.ro va contine cele mai variate oportunitati, oferite de peste 120 de furnizori din diverse medii: de la traininguri specializate pentru middle si top management, la solutii personalizate de consultanta, spatii pentru intalniri de afaceri, facilitati bancare pentru finantare in vederea dezvoltarii companiilor sau variante de office management si solutii integrate de IT&Software.
 
Primul site de reduceri de business din Romania este dezvoltat de Fokus Digital Services, pe o platforma sustinuta de grupul romano-german Rentrop&Straton. BusinesDiscount.ro este deja promovat catre 200.000 de abonati, beneficind de expunere in reteaua Manager.ro, retea cu peste 1.000.000 de vizitatori unici lunar si peste 1.700.000 de afisari.
 
Detalii despre cum puteti accesa ofertele BusinessDiscount, dar si despre cum puteti deveni parteneri in vederea oferirii propriilor servicii puteti gasi la adresa www.BusinesDiscount.ro.
 
"BusinesDiscount.ro va fi pentru oamenii de business din Romania principala resursa de solutii profesioniste, la indemana oricand si la preturi cu adevarat competitive. Mediul de afaceri de la noi din tara avea nevoie de un loc in care sa poata accesa cu incredere ofertele celor mai importante companii de pe piata. De astazi va invit sa le cititi zilnic si sa alegeti cea mai buna varianta pentru compania dumneavoastra", a declarat George Straton, presedinteRentrop&Straton Group.
 
Oferta Zilei poate fi vizualizata AICI.
 
Proiect dezvoltat de Fokus Digital Services (FDS), parte a Rentrop&Straton Group
 
Fokus Digital Services ofera servicii complete de outsourcing online pentru companii din SUA, Germania si Romania. FDS se bazeaza pe o echipa de 11 programatori seniori, 5 specialisti SEO, 10 consultanti Google AdSense si Google Adwords, precum si 24 de editori web. Printre cele mai importante proiecte dezvoltate de FDS se numara:
 
- reteaua Manager.ro; cu peste 1.000.000 vizitatori unici pe luna,
- E-Maker. From print to digital; software de digitalizare a contentului,
- MyAlerts; serviciu de alerta Web2Desktop utilizat in strategiile de fidelizare a clientilor,
- MyECampaigns; platforma completa de e-mail marketing,
- MyCMS;, realizarea de platforme de Content Management System,
- layout personalizat pentru proiecte integrate de imagine,
- aplicatii de tip Intranet pentru corporatii,
- software de evaluare a personalului.
Autor: Marketingportal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016