Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Imprint Projects: Un stil industrial cu accente calde. Tu cum ai vrea sa iti decorezi biroul?

Tags: design de studio, industrial, headvertising bucuresti, imprint projects, birou

De foarte multe ori ne pierdem in birouri prea mari si prea albe. In acelasi timp, de cate ori nu ne regasim printre birouri inghesuite, prea aglomerate si inundate de o lumina artificiala si rece?


Pentru a crea un echilibru intr-un spatiu in care ne petrecem cea mai mare parte din zi, e bine sa nu ne indepartam de ceea ce ne face sa ne simtim bine si ceea ce ne inspira. Nu un mediu auster si deposedat de orice urma de personalitate ne va face sa ne simtim bine intr-un spatiu, ci un loc in care mobilierul si felul in care a fost gandit intreg spatiul nu elimina orice urma de confort.



Confortul nu sta in calea creativitatii, insa dezordinea poate fi un neutralizator destul de puternic in aceasta privinta. Cu toate acestea, chiar si atunci cand avem nevoie de spatii foarte mari de depozitare, nu trebuie sa eliminam din ecuatie factorul care tine de design.


Functionalitatea unei piese de mobilier nu elimina esteticul, chiar daca aceste situatii exista si pot functiona si invers. Putem gasi intotdeauna solutii care sa le imbine pe amandoua intr-un echilibru cat mai reusit.




Spatiul pe care vi-l prezint astazi apartine agentiei de creatie Imprint Projects si seamana destul de mult cu biroul agentiei Headvertising, cu sediul in Bucuresti.



Agentia Imprint Projects activeaza in zona de branding si dezvolta platforme destinate comunicarii si marketingului pentru diferite branduri. Studio-ul se afla in cartierul chinezesc din New York si reprezinta o alaturare de succes intre stilul industrial si cel descris de evolutia designului si a arhitecturii dintre anii 1933-1965.





Imprint Projects is a creative agency that develops innovative brand platforms for marketing and communications. They work as artists, designers and curators in partnership with non-profits, businesses and communities. Their studio is a quintessential loft space in New York's Chinatown.








Sursa foto: www.wheretheycreate.com/Imprint-Projects

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016