Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere de succes se construieste cu trei ingrediente de baza

Tags: management si marketing, afacere, succes, johnny cupcakes

Nu o sa fiu niciodata de acord cu oamenii care spun din start ca nu se poate sau ca iti trebuie o caruta de bani ca sa realizezi ce iti doresti. La ce bun, atunci, sa mai incerci ceva? Uitam de oamenii care au pornit fara niciun ban, ci au avut cu ei o idee? Oamenii care dintr-un vis in care au crezut au construit astazi imperii? Nu suna a science-fiction, e realitatea pura pe care alegem sa o vedem sau nu in functie de cat de mult credem in noi.


Cred cu convingere ca acolo unde exista pasiune, munca si incredere, va aparea si succesul, mai devreme sau mai tarziu. Si mai cred, cu la fel de multa convingere, ca un om care isi doreste succesul din motivele gresite nu va reusi niciodata sau va crede ca toti oamenii sunt impotriva lui si nu se va bucura de succes nici atunci cand il va obtine.

Johnny Cupcakes este exemplul unui om care a pus pe picioare o afacere care astazi inseamna doua lucruri: pasiune si succes. Si chiar tanarul antreprenor ofera un sfat cat se poate de simplu pentru a avea succes: Fa ceea ce te face fericit. Succesul adevarat e sa fii fericit facand ceea ce iti place.

Johnny Cupkhakes (intamplarea face ca numele de origine portugheza sa fie foarte apropiat de cuvantul englezesc "cupcakes") a povestit, intr-un interviu pentru Universitatea de Arta din Londra, ca incearca sa creeze o experienta unica pentru fiecare client. Fie ca organizeaza diferite evenimente, fie ca ofera gratuit o pizza, o inghetata sau o vizionare a unui film, Johnny Cupkhakes pare sa isi fi construit propria reteta de succes.

Dincolo de ceea ce tine de latura distractiva a afacerii, acesta atrage atentia asupra trasaturilor care tin de business:  e important sa-ti cunosti afacerea, sa te asiguri ca toti clientii sunt multumiti de achizitiile facute si de intregul proces de cumparare si sa stii cum sa iti mentii brandul unic.

Acesta e doar un exemplu cat se poate de concret al unui om care a stiut sa isi scrie propria poveste in functie de ceea ce ii place sa faca. Fara sa creada ca lumea ii este impotriva a demonstrat ceea ce milioane de oameni din lumea intreaga ne arata in fiecare zi: ca poti trai asa cum iti doresti si ca iti poti indeplini visul.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016