Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Proiecte mari, responsabilitati pe masura. Cum te descurci de unul singur?

Tags: management si marketing, specialisti, expert, afecere, echipa

Nu te descurci. Un singur om nu poate fi in mai multe locuri in acelasi timp. Poate ai rezistat de unul singur un an, insa daca vrei sa ajungi la etapa urmatoare, cea in care afacerea ta atinge un alt nivel, atunci e timpul sa lasi fraiele un pic mai libere.

Nu spune nimeni ca e usor. E ca si cum ti-ai lasa copilul pentru prima oara la cresa. Pierzi controlul. Nu pierzi controlul in intregime, insa asupra unor aspecte nu vei mai putea veghea tot timpul. Ca si rabdarea, a incepe sa lasi pe alti oameni sa preia din sarcini reprezinta un exercitiu necesar si obligatoriu.

Nu poti sa fii in acelasi timp si executant, si PR, si antreprenor, si orice alt om de care ai avea neaparat nevoie in afacerea ta.

Mai mult decat atat, cu siguranta nu te pricepi la toate la fel de bine. De aceea, e intelept sa te ocupi de ceea ce stii cel mai bine sa faci si de ceea ce te pasioneaza. Nu iti ocupa timpul cu activitatile care ii revin unui om de PR renuntand la ceea ce te face sa ai aceasta afacere.

Intre a face totul de unul singur si a alege sa ai o echipa, vei vedea ca a doua optiune este cea eficienta si productiva. Iar asta nu mai tine de "eu cred ca pot face totul de unul singur". Felul in care alegi sa iti privesti afacerea este si ceea ce va determina succesul sau, dimpotriva, esecul acesteia.

Nu pierde timpul incercand sa inveti singuri cum sa construiesti un site, cum sa organizezi cu succes un eveniment sau cum sa profiti de pe urma strategiilor de marketing.

Fa ceea ce stii sa faci mai bine pana cand devii un expert in domeniul tau. In celelalte domenii exista deja specialisti.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016