Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Suntem pregatiti pentru networking sau avem nevoie de training?

Tags: management si marketing, networking, eveniment, carti de vizita, afacere

Vi s-a intamplat vreodata sa mergeti la un eveniment de networking la care sa aveti impresia ca alti oameni nu erau deloc pregatiti? Mai mult, vi s-a intamplat sa fiti nepregatiti voi insiva pentru evenimentul la care participati?

Ati intampinat greutati atunci cand a trebuit sa comunicati cu alti profesionisti din domeniu? Ati plecat de la acel eveniment fara sa fi reusit sa stabiliti conexiuni noi si fara sa fi avut ulterior parte de intalniri de afaceri cu oameni de la respectivul eveniment?

In astfel de situatii, se prea poate ca vina sa o purtam noi. Este extrem de important sa fim pregatiti, mai ales in conditiile in care fiecare context de networking ne ofera o multitudine de sanse de dezvoltare pentru afacerea noastra.

Nu ne irosim doar noua timpul daca suntem nepregatiti, ci si pe al celor care vor veni sa ne cunoasca. Din fericire, nu este greu sa ne pregatim pentru o astfel de intalnire. Trebuie doar sa urmam cateva reguli simple:

1. sa ne asiguram ca avem instrumentele de networking cu noi: eticheta cu numele, carti de  vizita, informatii de contact ale celor pe care ii cunoastem.

2. sa ne alegem un numar rezonabil de oameni pe care vrem sa ii cunoastem si sa le colectam mai apoi datele de contact.


3. sa ne comportam ca o gazda, nu ca un vizitator.

4. sa ascultam si sa punem intrebari.

5. sa nu incercam sa facem afaceri in cadrul unei intalniri de networking.

6. sa petrecem cel putin zece minute cu fiecare persoana pe care o intalnim la aceste evenimente.

7. sa facem schimb de carti de vizita si sa ne notam imediat pe verso informatii importante ca sa ne amintim oamenii cu exactitate.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016