Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei angajati mai creativi si productivi? Iata cateva idei!

Tags: management si marketing, creativitate, angajati productivi, copilarie, inspiratie

Nu ni se intampla sa simtim ca trebuie sa bem inca o cafea ca sa ademenim inspiratia? Sau poate ascultam din nou muzica preferata, rontaim ceva dulce, iesim pe balcon, facem o pauza, ne intindem sau ne rotim pe scaun. Si totusi, inspiratia se lasa asteptata. Cum am putea sa avem doze noi si suficiente de creativitate?
La locul de munca, nu restrictiile ne vor face sa fim mai creativi, ci posibilitatea de a lucra in ritmul dorit si care ne ajuta cel mai mult sa obtinem rezultate bune.
    
Daca mediul de lucru este unul prea rigid, vom simti ca ne este limitata si creativitatea. Mai mult decat atat, sunt mari sanse sa ne trezim ca, aparent, in mintea noastra n-a mai ramas strop de creativitate. Nu trebuie sa ne speriem, trebuie doar sa o trezim la viata si sa punem din nou muzele la treaba.

Printre metodele de dezvoltare a creativitatii se numara si jocurile. Fie ca ne jucam modeland ceva, fie ca ne oferim cateva minute pentru a ne relaxa mintea cu ajutorul unui joc similar care ne aminteste de copilarie, creativitatea noastra revine incetul cu incetul. Dupa 10 minute, vom vedea lucrurile intr-o lumina mult mai... inspirata.

In plus, printre planurile din intreaga saptamana, e bine sa rezervam si niste timp pentru... nimic. Fie ca ne plimbam, fie ca stam pur si simplu si ne gandim sau ne relaxam fara sa facem nimic, acest timp liber trebuie sa existe in programul nostru din fiecare saptamana.

Cand ati desenat ultima oara? Si nu ma refer la mazgalelile pe care le facem cu totii cand vorbim la telefon, ci la niste foi pe care sa le acoperim cu desene facute in cateva minute pe care ni le oferim noua. A ne apropia de ceea ce faceam cand eram mici inseamna sa adenenim din nou in viata noastra o perioada in care creativitatea noastra se afla pe culmi cat se poate de inalte.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016