Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa fii un manager de succes? Iata cum sa nu te lasi doborat

Tags: managemement si marketing, manager, companie, responsabilitati, sanatate

Responsabilitatile mari pot deveni un stres permanent chiar si pentru cei mai buni si mai experimentati dintre noi. In plus, dorinta de a fi printre cei mai buni ne face uneori sa credem ca putem indeplini mult mai multe sarcini intr-un timp comprimat, uitand ca prin asta aducem daune sanatatii proprii.



Ulciorul spart nu merge insa de multe ori la apa asa ca orice manager care simte ca oboseala isi arata coltii si continua sa incerce sa functioneze in ritmul obisnuit nu va rezista prea mult la aceeasi capacitate si nu va reusi sa obtina aceleasi rezultate.

Iata cateva modalitati prin care astfel de situatii extreme pot fi evitate:

1. Ofera salariatilor mai multe responsabilitati si putere de decizie. In momentul in care un om ajunge sa conduca singur o companie dorind sa o fereasca de esec, va da gres prin faptul ca salariatii sai vor fi din ce in ce mai putin motivati si vor avea din ce in ce mai putine idei creative.

2. Creste-ti increderea in tine. Nu prin faptul ca-ti spui in oglinda dimineata "Pot sa fac asta!", ci prin faptul ca, in ziua respectiva, ai facut ce aveai de facut si ai reusit sa finalizezi sarcinile cu brio. Increderea in tine trebuie sa fie abilitatea de a oferi ceea ce se asteapta de la tine: rezultate eficiente in timp utile.

3.Pune-ti echilibrul mental si sanatatea pe primul loc. Orice afacere consuma foarte mult timp, insa nu uita de tine si de nevoile tale. Daca iti depasesti limitele si te extenuezi, nu o sa mai poti dezvolta afacerea. Mananca la timp, fa exercitii si dormi cat trebuie, fara sa uiti sa-ti faci timp si pentru cei dragi.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016