Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afla motivele pentru care afacerile mici dau faliment

Tags: afaceri de mici dimensiuni, greseli de marketing, retele de socializare

In ultimii ani, deschiderea unei afaceri a repezentat o rampa de lansare pe culmile succesului pentru multe persoane. Din pacate, multi sunt furati de mirajul succesului si sunt de parere ca o afacere nu este un lucru foarte greu de realizat. Din pacate, mai bine de jumatate din afacerile mici ale caror baze au fost puse in ultimii ani, dau faliment.
Iata motivele pentru care afacerile de mici dimensiuni dau gres:

1. Ce greseli de marketing fac afacerile de mici dimensiuni?

Majoritatea antreprenorilor aflati la inceput de drum se incred intr-o piata mica, in ideea ca vor avea mai multe avantaje, in loc sa aleaga o piata mare, la care toata lumea apeleaza.

2. Care este cel mai bun mix pentru retelele de socializare?

Comenteaza mai putin, contribuie mai mult si nu mai folosi atat de mult Facebook sau Twitter.

3. Cum pot marketingul si vanzarile sa functioneze eficient impreuna?

Majoritatea celor care isi deschid o afacere de mici dimensiuni trebuie sa gaseasca o solutie pentru ca vanzarile si marketingul sa functioneze eficient impreuna. Antreprenorii trebuie sa aiba abilitatea de a gasi echilibrul intre vanzari si marketing.

4. De ce raspunsurile tale sunt atat de scurte?

Inainte de orice intalnire de afaceri trebuie sa te pregatesti foarte bine pentru a face o impresie buna celor cu care lucrezi sau cu care vrei sa lucrezi.

In cazul in care ai de gand sa iti deschizi o afacere, fie aceasta chiar si de dimensiuni mici, trebuie sa fii foarte atent si sa analizezi toate greselile pe care le fac de obicei afacerile care dau faliment, pentru a putea evita o astfel de situatie. 


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016