Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google iti fotografiaza afacerea

Tags: google, fotografii, afaceri, business photos

Daca o fotografie clasica face cat o mie de cuvinte, una panoramica cam cate ar face? Probabil, suficient de multe cat sa convinga. Pe principiul acesta pare sa fi mers si Google atunci cand a decis sa conceapa programul sau pilot Business Photos.
Programul a fost lansat anul trecut, in luna mai si permite proprietarilor de afaceri mai mari sau mai mici sa fie mai bine prezentanti si reprezentati cu ajutorul Google Maps sau Google Search. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul unor fotografii de mare rezolutie, dar mai ales a celor panoramice, care permit o vedere de 360 grade a cladirilor si interioarelor.
Magazine, restaurante, cafenele, cluburi si alte astfel de afaceri pentru care designul conteaza enorm pot sa apela la aceasta metoda de a-si prezenta locatia. Si pentru ca totul sa fie inca si mai facil, Google a incheiat parteneriate cu mai multi fotografi profesionisti din mai multe parti ale lumii pe care intreprinzatorii ii pot contacta in vederea stabilirii unei sedinte foto pentru localurile lor.
Acest serviciu a primit numele de Trusted Photographers si a fost lansat in urma cu doua zile impreuna cu un website unde cei interesati pot afla mai multe detalii despre programul Business Photos, pot selecta fotograful cu care vor sa lucreze si programa o intalnire cu acesta. Costul serviciului este stabilit la mica intelegere dintre solicitant si executant, Google nefiind implicat in niciun fel in aceasta negociere.
Deocamdata, majoritatea fotografilor deservesc mai multe zone din SUA, respectiv 14, insa Google a incheiat parteneriate si cu alti profesionisti din Australia, Noua Zeelanda, Marea Britanie si Franta.
Cei care ar dori sa se inscrie in program dar nu se afla in aria de acoperire a acestuia pot face o cerere online pentru extinderea sa.  
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016