Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cultiva-ti pasiunile, munceste in prezent si ai grija de tine!

Tags: pasiunile, atitudinea, responsabilitate, scop, timp

Cand ai avut ultima oara grija de tine? Actiunile noastre sunt influentate de felul in care gandim, iar viata noastra nu este decat o reflexie a modului in care alegem sa actionam. Totul se rezuma insa la alegeri si e bine sa le facem in mod constient pentru a nu ne trezi mai tarziu intrebandu-ne cum am ajuns intr-un anumit loc.

Ai mai multa grija de tine. Suntem ca niste cladiri cu ferestre de sticla. Cand soarele straluceste, stralucim si noi. Cand e innorat, parem posomorati. Adevarata stralucire si cea constanta e cea care vine din interior si e singura lumina care poate alunga orice atmosfera intunecata. In loc sa iubim ideea altor oameni care sa ne iubeasca, sa ne iubim mai intai pe noi.

Joaca-te mai mult. Punem singuri multa responsabilitate pe umerii nostri si uitam ca de multe ori aceasta atitudine face ca totul sa para mult mai greu. Devenim prea seriosi si nu mai reusim sa vedem jumatatea plina a paharului. O sa incercam sa controlam fiecare aspect al vietii noastre si o sa ni se para ca dam gres atunci cand lucrurile nu se vor intampla exact cum ne-am dorit. Cele mai mari bucurii in viata sunt insa cele care se intampla pe neasteptate. Sa ne bucuram explorand si muncind in prezent, iar viitorul  va avea grija sa ne aduca ceea ce trebuie!

Aminteste-ti de pasiuni si hobby-uri. Ceea ce ne umple inima de bucurie este pasiunea pe care o putem avea pentru atat de multe lucruri. Cand ne indragostim de un obiectiv, de o pasiune, de un scop anume, viata noastra se schimba, iar oamenii din jurul nostru vor fi altii. Aceasta pasiune ne va face sa ne trezim in fiecare zi cu zambetul pe buze. Pe masura ce crestem, pasiunile noastre ni se pot parea doar mofturi sau o sa ajungem sa credem ca nu avem timp. Trebuie sa ne facem timp si sa le crestem fiindca sunt partea cea mai frumoasa din ceea ce suntem ca oameni.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016