Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 non-alimente care iti hranesc fericirea

Tags: fericire, obiceiuri, gandire, succes, dezvoltare personala

Daca bei doi litri de apa pe zi cu siguranta vei face un bine organismului tau, insa buna dispozitie nu iti este asigurata numai daca respecti o alimentatie corecta si, pe deasupra, te asiguri ca iti indulcesti ziua cu o bucatica de ciocolata neagra despre care ai auzit ca activeaza serotonina.

Astfel, dincolo de aceste reguli pe care trebuie sa le respecti in primul rand pentru sanatatea corpului tau (dar stim deja ca o minte sanatoasa salasluieste numai intr-un corp sanatos), sunt multe "non-alimente" pe care trebuie sa le includem in hrana zilnica a mintii noastre:

1. Concentreaza-te pe autenticitate si integritate. Incepe sa-ti traiesti viata in functie de cine stii ca esti cu adevarat si in functie de ceea ce stii ca este corect. Cele mai mari realizari personale vor fi cele care contin cea mai multa esenta a ceea ce esti tu. Fii inovativ si creativ. Provocarile dispar atunci cand ai de partea ta abordari noi si originale. Pe masura ce inaintezi, continua sa ramai un om integru, iar rezultatele tale vor fi unele de valoare si de durata.

2. Transforma-ti obiectivele in obiceiuri zilnice. O astfel de schimbare este un proces de durata pentru ca nu ne obisnuim cu ceva de la o zi la alta. Cum stim prea bine, doar repetitia este mama invataturii asa ca ar fi ideal sa fim deja convinsi ca putem include in vietile noastre ganduri noi care sa ne mentina concentrati asupra obiectivelor pe care le avem de indeplinit. Succesul este rezultatul unui obicei, iar rutina de a face zilnic pasi mici in directia obiectivului nostru reprezinta acel traseu marcat si directionat catre reusita finala.

3. Fii suficient de ambitios incat sa dai gres si sa nu te lasi doborat de esec. Daca nu dai niciodata gres, inseamna ca obiectivele tale nu sunt suficient de mari. A ramane intr-o zona confortabila inseamna ca alegi sa ramai intr-o zona in care noul va exista doar pentru putin timp astfel ca dezvoltarea devine imposibila. Daca nu iti oferi singur provocari noi in mod periodic, abilitatile si eficienta ta isi vor pierde din stralucire.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016