Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 sfaturi esentiale pentru o viata mai buna!

Tags: o viata mai buna, o viata fericita, incredere in tine insuti

"The Power of Positive Thinking" este una dintre cele mai importante carti pentru orice persoana care isi doreste o viata mai prospera din toate punctele de vedere, o viata mai fericita si mai plina de recompense non-materiale. Dr. Normal Vincent Peale este autorul cartii, cel care a oferit informatii importante intr-un limbaj accesibil oricarei persoane interesate sa afle filosofia ce sta la baza unei vieti mai prospere.
Iata si cateva sfaturi extrase din cartea lui, citate de Hara Estroff Marano, pentru PsychologyToday.com, sfaturi care te ajuta sa iti consolidezi increderea in tine insuti:

1. Stabileste o imagine mentala in care ajungi la succes. Creierul tinde sa lipeasca mici bucatele de puzzle in orice imagine incompleta si la fel se intampla si in cazul imaginilor pe care ni le proiectam noi insine.

2. De fiecare data cand simtiti ca sunteti acaparati de ganduri negative, concentrati-va pe unul pozitiv care sa il anuleze.

3. Nu claditi obstacole in imaginatia voastra. Minimalizati obstacolele cu toata forta de care sunteti in stare pentru ca ele prind putere in momentul in care ne concentram pe ele prea mult timp.

4. Nu va lasati fascinati de succesul altora si nu incercati sa ii copiati. Nimeni nu poate fi mai eficient decat tu si propria ta persoana.

5. Dr. Peale le recomanda cititorilor sai sa repete de zece ori pe zi fraza: "Daca Dumnezeu este cu noi, cine va fi impotriva noastra?". Cei care doresc, pot schimba sistemul de credinta.

6. Castigati cat mai multa informatie despre noi insiva. Aflati de unde se trage sentimentul de inferioritate si lista de incredere in voi insiva. Aflati de ce intrati in panica cand trebuie sa sustineti un test simplu. Aflati de ce va simtiti in inferioritate in situatii in care nu ar trebui.

7. Estimeaza-ti abilitatile si apoi creste rezultatul cu 10%. Nu trebuie sa devenim egocentrici, doar sa ne sporim nivelul de incredere in noi insine!


Mult succes!

sursa foto: www.sxc.hu

Autor: Maria Nicutar


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016