Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 pasi pentru a-ti transforma visul in realitate

Tags: dezvoltare personala, vis, incredere, disciplina, valori, schimbare

Am descoperit un adevarat traseu al lucrurilor pe care le poti face pentru a-ti schimba prezentul. M-am bucurat sa vad ca eram cumva la jumatatea drumului. Intotdeauna e bine sa te bucuri de o astfel de "confirmare" din partea unor oameni sau surse pe care le apreciezi.

In toate exista un inceput si orice nou inceput e unul bun si plin de oportunitati. De la a visa cu ochii deschisi si pana la actiune nu e cale lunga, insa exista o cale, mai ales daca te temi si nu ai inca bine definita in minte directia inspre care vrei sa pornesti.

1. Scrie-ti visul. Da, scrie exact ce vrei de la viata si cum crezi ca va arata viata ta atunci cand iti vei indeplini acest vis. Lasa descrierea undeva la vedere. O poti revizui pe parcurs.

2. Analizeaza-ti prezentul. Te-ai concentrat mult asupra aspectelor care nu-ti plac in acest moment la viata ta, dar identifica si partile bune si incearca sa vezi in ce proportie prezentul corespunde visului tau.

3. Defineste-ti valorile. Fii sigur de valorile pe care le ai in viata. Fiecare decizie pentru a-ti urma pasiunea trebuie sa fie in armonie cu aceste valori.

4. Ce tolerezi in acest moment? Care sunt lucrurile pe care pur si simplu le tolerezi? Ce te lasa fara energie sau te enerveaza in mod constant? Rezolva pe rand aceste situatii care sunt un factor de stres.

5. Scapa de balastul din viata ta. Nu doar de cel mental, ci si de agitatia care vine din dezordine, activitati care iti distrag atentia si angajamente care iti rapesc timpul si energia.

6. Filtreaza-ti relatiile. Analizeaza relatiile pe care le ai in prezent cu ceilalti oameni. Exista legaturi care te supara sau care iti produc probleme? Cum te poti elibera de aceste relatii toxice pentru a face loc unor noi prietenii sau relatii profesionale?

7. Stabileste o intalnire cu tine. Poate suna ciudat, dar fixeaza o intalnire pentru pasiunea pe care doresti sa o urmezi. Stabileste acest timp pentru a incepe deja sa formezi o disciplina care te va ajuta sa iti urmezi visul.

8. Comunica. Vorbeste cu cei din jurul tau despre ceea ce vrei sa faci. Nu te lasa descurajat daca multi dintre ei nu vor crede in ceea ce poti sa faci. Increderea de care ai nevoie e in tine.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016