Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ultimele bilete cu pret promotional pentru Robin Sharma, la Bucuresti. Discount de 50%

Tags: robin sharma, leadership, dezvoltare personala, seminar, bilete

Robin Sharma, autorul fenomenalelor blockbustere "Liderul fara functie" si "Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul" va ajunge la Bucuresti, in 17 septembrie 2015, pentru a sustine conferinta "Best performance tactics for success".

Desemnat a fi unul dintre cei mai buni profesionisti in leadership si dezvoltare personala, la nivel international, acreditare primita din partea International Leadership Professional Gurus, Robin Sharma este si life coach pentru manageri, antreprenori si pentru unii dintre cei mai de succes oameni de pe planeta, un exemplu in acest sens fiind si Richard Branson, de la Virgin.

Robin Sharma ofera, practic, un sistem revolutionar pentru trairea vietii la cel mai autentic nivel, iar misiunea sa personala este de a ajuta oamenii sa redescopere cine sunt cu adevarat si sa traiasca intr-un mod care creeaza valoare pentru ceilalti.

Participarea la seminarul sustinut de acesta da ocazia de a invata noi tactici si metode pentru imbunatatirea calitatii vietii noastre, atat la nivel profesional, cat si personal:

- instrumente pentru cariera si pentru atragerea prosperitatii;
- metode inovatoare prin care sa scoatem la lumina adevaratele noastre talente si sa facem zilnic ceea ce ne place;
- sfaturi despre cum sa ne transformam temerile in libertate si ranile in intelepciune;
- lectii care ne vor ajuta sa ne controlam gandurile si sa ne deschidem inima;
- metode simple care ne vor ajuta sa avem relatii frumoase cu ceilalti (familie, colegi, prieteni);
- modalitati prin care putem sa aducem in viata noastra un plus de aventura, mister si distractie.



"Pentru a realiza imposibilul, ai nevoie sa-ti dezvolti mai intai mentalitatea. Te rog sa nu permiti limitelor actuale din viata ta sa defineasca realitatea ta viitoare. Meriti mult mai bine. Si lumea merita sa-i oferi ce-i mai bun din tine", explica Robin Sharma.

In acest moment, au mai ramas doar 50 de bilete la categoria Silver, care pot fi achizionate cu un discount de 50% de pe www.robinsharmabucuresti.ro.

Seminarul Best performance tactics for success, ce va avea loc la Centrul de Conferinte de la Alexander Hotel, este organizat de Anca Pascu, CEO de la Diamond Experience, si este sponsorizat de ALTEX si FLANCO.

Parteneri: TVR, Cocor, Romania Libera, Academia Catavencu, Casa mea, Caminul, Agerpres, Business Review, AmCham Romania, Business24, ziare.com, qmagazine.ro, calendarevenimente.ro, 9am.ro, romania-insider.com, citycompass.ro, business-adviser.ro, managerexpress.ro, manager.ro, thetrends.ro, eva.ro, ele.ro, leadershub.ro, stephanadrian.ro, talentkeepers.com, desprespa.ro, accelera.ro, aisucces.ro, andreearaicu.ro, revista Cariere, Happy Tour
Autor: Marketingportal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016