Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai unul dintre aceste obiceiuri? Vezi cum iti influenteaza viata

Tags: dezvoltare personala, schimbare, probleme, multumire

A ne schimba viata dupa bunul plac nu e la fel de usor cu a ne zugravi camera intr-o noua culoare. Eforturile pe care le depunem vor fi mai de durata, munca va fi una permanenta, iar rezultatul va fi unul care se va ivi poate fara sa ne dam seama.


Nimic din ceea ce merita cu adevarat sa avem nu se obtine peste noapte. Nimic din ceea ce e valoros in viata nu ne este oferit pe tava, ci se castiga in timp sau vine din inima.

Iata cateva lucruri care ne pot incurca in incercarea noastra de a ne apropia de ceea ce dorim sa fim sau de modul in care dorim sa traim:

1. Te-mpiedici de probleme mici.

O zi rea e o zi rea si-atat. O zi rea nu are putere sa iti strice intreaga saptamana, ci tu ai puterea de a face asa ceva. Alege sa renunti la o stare negativa care va influenta tot ceea ce faci mai departe. Nu acorda lucrurilor negative puterea de a influenta si lucrurile bune. Nu uita ca fiecare zi vine cu lectii si oportunitati noi. Exista intotdeauna un mod de a merge mai departe pe drumul pe care ti l-ai ales.


2. Cauti multumiri de scurta durata.

Exista doua feluri de multumire in viata: cea de scurta durata si cea de lunga durata. Cea de scurta durata vine din satisfactia pe care o simtim cand, de exemplu, ne achizitionam ceva nou. Multumirea de durata e cea pe care o castigam dupa ce ne construim ca oameni, dupa ce ne dezvoltam personal in cel mai frumos mod. Multumirea de durata e cea care ne va asigura ca putem merge mai departe. E cea care ramane langa noi cand niciun lucru material nu ne mai poate multumi.

3.Vrem sa schimbam totul deodata.

Daca vrem ca ceea ce facem sa aiba un impact major, trebuie sa renuntam la ideea ca acest lucru se va intampla brusc. In schimb, pe masura ce continuam sa facem schimbari mici, ne vom apropia de acea schimbare majora pe care ne-o imaginam si ne-o dorim.


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016