Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Avantajele pe care le ai pentru a porni o afacere

Tags: dezvoltare personala, greseli, fericire, afacere, incredere

Stiti de ce dau gres cei mai multi oameni? Fiindca nu incearca. Nici macar nu isi pun in practica ideile, ci prefera sa le demonteze de la radacina, multumiti mai apoi ca au gasit argumente solide pentru a-si demonstra ca nu visul lor nu avea nicio sansa de reusita.
Am vazut cum visele unor oameni erau destramate de catre oameni cu experienta. Cred ca dezamagirea mea, in acele momente, a fost ca nu li se ofereau si alternative. Era un fel de "eu am experienta suficienta, stiu mai bine, insa nu te ajut spunandu-ti macar ca exista si o alta directie". 
 
Sau poate, cine estie, asta este o lectie pe care trebuie sa o invete fiecare pe cont propriu in functie de cat de puternica e dorinta de a realiza lucrul respectiv. Cred ca numai atunci esti cu adevarat suficient de incapatanat si increzator in acelasi timp sa incerci de unul singur, sa gresesti si sa incerci un alt drum. 
 
Nu renunta niciodata doar pentru ca altcineva ti-a spus ca nu se poate. O sa regreti toata viata faptul ca nici macar nu ai incercat. Iata ce avantaje ai pentru a porni o afacere:
 
1. Poti incerca! 
 
Nu de greseli si esecuri trebuie sa te temi, ci de faptul ca vei rata o multime de oportunitati atunci cand nici macar nu incerci sa faci ceva in directia respectiva. A incerca te va conduce mereu catre succes, indiferent de rezultatul obtinut fiindca pana si greselile te invata ceva: ce sa nu faci data viitoare. 
 
2. Nu ai nevoie de nimic mai mult pentru a fi fericit. 
 
Nu-ti pune fericirea-n cui. Nu fixa o data in calendar pentru a incepe sa fii fericit. Ai deja tot ce iti trebuie pentru a te bucura de viata si pentru a trai fiecare zi din plin. Traiesti insa intr-o societate care te hartuieste zi de zi cu lucruri de care ajungi sa crezi ca depinde si fericirea ta. 
 
3. Nu esti un om perfect. Din fericire, nimeni altcineva nu e. 

Nu exista un om perfect, chiar daca in momentul asta poate te gandesti la 100 de oameni care, in opinia ta, au tot ce le trebuie si sunt perfecti. Oricat de bine ai cunoaste insa pe cineva, nu vei descoperi niciodata toate temerile lor. Toti oamenii fac greseli, toti oamenii au momente in care se indoiesc de ceea ce stiu sau sunt prinsi pe picior gresit. Sunt oameni, iar aceste lucruri sunt firesti. 
 
Ideea esentiala e ca ai tot ce iti trebuie pentru a-ti indeplini visul. Nu trebuie sa te compari niciodata cu alti oameni, ci sa te concentrezi asupra resurselor de care dispui in acest moment. Consuma-ti energia pentru a reusi, nu pentru a masura ceea ce au realizat altii deja!
 
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016