Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce atitudine trebuie sa adoptam pentru a reusi?

Tags: succes, reusita, incredere, optimism, calitate, rezultate, atitudine

In tot ceea ce facem avem nevoie de abordarea potrivita daca ne dorim sa vedem rezultate cat mai bune. Atitudinea conteaza si este, daca vreti, elementul care face diferenta si care poate sa defineasca succesul sau, dimpotriva, esecul.

Cum trebuie sa ne gandim planurile pentru a reusi? Ce atitudine trebuie sa avem in fiecare moment pentru a nu renunta atunci cand intampinam obstacole?

1. Determinare. Pentru a avea succes in tot ceea ce facem, trebuie sa vrem sa ajungem intr-un punct si sa parcurgem fiecare pas cu aceeasi hotarare. Daca ne dorim suficient de mult, se va intampla. Trebuie sa ne dorim atat de mult incat sa putem trece peste greutati si sa nu renuntam atunci cand intalnim obstacole care pe altii ii fac sa renunte.  

2. Optimism. Daca suntem printre oamenii care se descurajeaza foarte usor, se prea poate sa ni se para greu sa realizam ceva. Insa optimismul poate fi educat si trebuie sa ne dam seama ca, in general, aceste perioade mai grele sunt doar temporare, iar rolul nostru este de a rezista cat mai mult si de a merge tot inainte pana cand lucrurile se vor imbunatati vizibil.

3. Incredere. Avem nevoie de incredere in noi pentru a reusi. Trebuie sa credem ca suntem suficient de buni la acel lucru pentru a ne putea castiga astfel existenta. Chiar daca avem cu totii momente in care credem mai putin in noi, trebuie sa avem incredere in ce putem face daca vrem ca si altii sa aiba incredere in ce le oferim.

4. Calitate. Atunci cand facem o achizitie, asteptam calitate din partea produsului sau serviciului respectiv. Trebuie sa oferim ceea ce promitem, sa avem grija ca una dintre valorile care tin de ceea ce facem sa fie si calitatea.

5. Loialitate. Trebuie sa nu ne dezicem de propriile convingeri sau principii. Oamenilor le place sa faca afaceri cu alte persoane in care stiu ca se pot baza pe termen lung, fara sa existe riscul unui comportament duplicitar.



Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016