Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele trei locuri in care fericirea e la ea acasa

Tags: control, fericire, liniste interioara, sinceritate

Poate ca ne imaginam adeseori ca fericirea se gaseste in destinatii exotice si ca o vacanta de vis ne poate aduce bucuria mult dorita. In plus, de cate ori nu ne-am gandit ca oamenii care traiesc in cele mai frumoase locuri de pe pamant nu au niciun fel de griji?


Cu toate acestea, cea mai mare fericire e in noi si acesta e singurul loc in care poate fi gasita cu adevarat fiindca putem fi nefericiti chiar si in locurile pe care unii oameni le numesc Raiul pe pamant.

Iata cele trei locuri in care fericirea e la ea acasa:

1. Acceptarea starii de fapt

Viata e un sir continuu de evenimente si schimbari. Cand li te impotrivesti, nu faci decat sa iti creezi mai mult stres. Lasa realitatea sa isi urmeze cursul firesc si lasa lucrurile sa mearga asa cum vin. A accepta starea actuala a lucrurilor nu inseamna a inceta sa mai imbunatatesti aspecte din viata ta, ci inseamna sa iti dai seama ca, in realitate, ai control numai asupra ta.

2. Un spatiu interior sincer

Tu traiesti intr-un mod unic. Bucura-te de modul tau de a trai si fii confortabil cu cine esti cu adevarat. Nu da realitatea pentru un rol si nu renunta la libertatea spiritului purtand o masca. In viata ta nu poate fi pace decat atunci cand exista pace in interior. Nu o sa fie intotdeauna usor, dar vei reusi.


3. Mintea care iarta

Cand cineva te raneste, e greu sa mentii linistea interioara. Dar straduieste-te si fa-o oricum fiindca stii ca doar aceasta liniste e singura pentru care merita sa lupti. Linistea interioara e rezultatul iubirii tale si e cea mai buna decizie pentru un viitor mai bun. Sa fii linistit e mult mai greu decat sa fii furios. Fiindca sa fii calm inseamna sa ierti si sa mergi mai departe.


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016