Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Curatenia de primavara poate incepe si iarna

Tags: eforturi, progres, schimbare, control, viata

Atunci cand nu mai faci acele lucruri care iti dauneaza si iti dedici timp lucrurilor pozitive, aproape orice iti doresti si iti e necesar va fi la indemana ta sau mult mai usor de obtinut.

Dar pentru asta, sunt cateva activitati sau stari la care trebuie sa renunti:

1. Nu mai amana si nu mai lenevi.

Nu iti poti construi o reputatie pozitiva sau un drum de succes in functie de ceea ce ai putea sau s-ar putea sa faci intr-o zi. Calitatea vietii tale este direct proportionala cu determinarea ta de a realiza ceea ce iti doresti.

2. Nu-ti mai neglija lipsa de control.

Nimeni niciodata nu si-a facut un plan in care sa-si scrie orele la care sa fie lenes, deprimat, lipsit de energie sau needucat. Astfel de lucruri se intampla cand pierdem controlul asupra vietii noastre. Cand nu suntem stapani pe propria viata, asta face loc altor autoritati sa intervina fiindca delasarea noastra ne transmite in mod inconstient ca avem nevoie de altcineva care sa ne ajute sa detinem controlul.

3. Nu te mai privi din afara.

Nu trebuie sa te gandesti la iubire, sensul vietii sau inspiratie ca la ceva ce vine din afara fiindca toate acestea se regasesc in tine. Daca poti sa iti creezi iubirea fata de tine, vei putea sa definesti intelesul vietii si sa te bucuri de inspiratia care vine tot din interior. Cele mai multe dintre acestea pot fi indeplinite atunci cand esti sincer fata de tine, nu renunti la principiile tale, iti urmezi pasiunile si inveti in fiecare zi ceva nou ca sa stii mai mult decat stiai in ziua precedenta.

4. Nu-i mai lasa pe oamenii negativisti sa te sece de energie.

Poate crezi ca a fi singuratic te transforma intr-un om care se simte singur, insa nu e in intregime adevarat. Sa fii inconjurat de oamenii nepotriviti e cel mai singuratic loc din lume. Asa ca inainte sa-ti pui diagnosticul de om nefericit, priveste in jurul tau si vezi daca nu cumva esti inconjurat de oameni care fac sa fii astfel.

5. Nu-ti mai subaprecia eforturile si progresul.

Apreciaza unde te afli acum si continua sa lupti pentru locul in care vrei sa te afli maine. Dai gres numai atunci cand renunti la tine. Oricat de grele ar fi unele momente, continua sa incerci. Doar asa vei reusi sa ajungi acolo unde nu ajung cei care renunta.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016