Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Da! Si tu poti sa fii fericit

Tags: definitia fericirii, ce este fericirea, oameni fericiti, cariera fericita

Fericirea este sentimentul pe care fiecare dintre noi il vom descrie diferit, iar aceasta nu se gaseste in viitor, ci in momentul de fata.
Multi dintre noi, la un punct sau altul in viata, consideram ca vom fi cu adevarat fericiti abia dupa ce ne vom indeplini anumite teluri, cum ar fi:

Voi fi fericit cu adevarat dupa ce...

- Voi absolvi facultatea
- voi face un milion de dolari
- ma voi casatori
- voi pierde in greutate
- voi obtine un job

...si tot asa.

Astfel, oamenii irosesc timp pretios din viata lor, fara sa se intrebe de ce nu sunt fericiti si nici multumiti de ceea ce fac zilnic si de recompensele pe care le primesc.

In astfel de situatii se regasesc si sportivii de performanta, care se considera cu adevarat impliniti abia dupa ce castiga anumite competitii internationale.

Exista insa si oameni care sunt fericiti in fiecare zi si recunoscatori pentru viata pe care o au. Cercetatorii sustin ca acestia sunt de obicei bine dispusi, generosi, sociabili si optimisti si au cele mai multe sanse sa reuseasca in viata.

Acestia iubesc sa fie fericiti, pentru ca e distractiv. Considera ca nu au de ce sa isi amane fericirea pana cand vor obtine diferite rezultate si pur si simplu se simt bine asa.

Te intrebi cum ai putea sa reusesti sa fii multumit si indeplinit cu ceea ce ai? Ei bine, raspunsul nu este unul simplu. Daca iti place ceea ce faci in fiecare zi, inclusiv sarcinile de serviciu, in acest caz lucrurile sunt simple si ai toate motivele din lume sa te bucuri de viata chiar daca nu ai facut un milion de euro, nu ti-ai intalnit jumatatea si nici nu ai pierdut in greutate. Ai timp pentru fiecare aceste etape.

Daca nu, trebuie sa inveti sa iubesti ceea ce faci, in cazul in care nu ai de gand sa renunti la aceste activitati prea curand, pentru ca lucrurile facute de mantuiala, fara pasiune, nu-ti vor aduce niciun rezultat. Sau cel putin nu unul pozitiv.

Poti incepe chiar in acest weekend sa te bucuri de ceea ce ai, sa fii mai optimist, mai increzator si mai bun cu cei din jur si vei observa o schimbare!


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016