Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce oamenii care au succes se trezesc dimineata

Tags: dezvoltare personala, productivitate, vointa, decizii

Cui nu-i plac diminetile? E foarte simplu: celor care se trezesc la pranz sau mult mai tarziu. Dimineata, asa cum stim inca de pe bancile scolii, creierul nostru este mult mai productiv si se concentreaza mult mai bine.
Avem astfel capacitatea mult mai mare de a rezolva mai multe lucruri inca din prima parte a zilei, cu conditia evidenta de a ne trezi odihniti, dupa un somn bun.

De ce oamenii de succes isi incep ziua de dimineata? Iata doar cateva motive:

1. Dimineata nu te deranjeaza nimeni.

Chiar daca ai familie si trebuie sa te ocupi de cei mici pentru a-i pregati pentru scoala, daca te trezesti cu o jumatate de ora sau chiar cu o ora inaintea lor, tot vei avea timp pentru tine. Daca nu trebuie sa iti imparti insa dimineata astfel, dispui de si mai mult timp liber pentru a incepe ziua in forta.

2. Dimineata ai mult mai multa vointa decat vei avea pe parcursul zilei.

Chiar daca nu iti place sa te trezesti dimineata, poti lua deciziile mult mai usor la inceputul zilei fiindca vointa noastra scade pe masura ce trec orele. Dupa mai mult timp in care a trebuit sa fim atenti la mai multe lucruri si sa luam deja diferite decizii, ne va fi mai greu sa luam o hotarare importanta.

3. Diminetile ne dau ocazia de a hotari cum ne va fi ziua.

Daca ne trezim cu fata la perna si nu ne scuturam rapid de aceasta atitudine, e cert ca vom avea aceeasi stare intreaga zi. Daca insa decidem sa zambim inca de la prima ora, avem toate sansele sa ne bucuram de o zi excelenta. Iar productivitatea noastra e influentata direct de starea pe care o avem noi.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016