Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce universul iti da mereu ceea ce nu iti doresti

Tags: viata, dar, castig, succes

Uneori, universul ne da exact ceea ce ne dorim, dar o face in asa fel incat ne simtim de parca nu l-am fi dorit deloc.
Asa se face ca ne este greu sa realizam ca avem parte de sprijin. Ceea ce se intampla intotdeauna. Daca simti ca mersul lumii nu este unul lin, trebuie sa te opresti sa vezi ce baraje ridici inconstient. Adesea, aceste blocaje sunt create de noi, caci nu intelegem ca am primit ceea ce ne-am dorit.
 
Universul (sau zeul, zeii, daca preferi asa) nu este un duh din lampa care sa livreze dorinte indeplinite cand bati din picior. Te va sprijini suta la suta in demersul tai de a crea o viata pe care sa o iubesti, punandu-ti in cale provocari, experiente, instrumente, abilitati si relatii necesare parcurgerii drumului spre succes. Dar tu vrei slujba perfecta, asa-i? Si pe Fat-Frumos in fata usii, nu?
 
Mai gandeste-te la ceva: poate tu nu esti persoana care trebuie pentru a avea un job senzational sau relatia perfecta, inainte de a trece prin niste schimbari.
 
Daca stii foarte bine ce vrei si faci si ceva in aceasta privinta, dar universul iti rade in nas, oferindu-ti nimicuri, e vremea sa incerci sa intelegi de ce mai ai nevoie, ce trebuie sa mai inveti, sa castigi in experienta si in gandire. Nimicurile de pe traseu, chiar si piedicile sunt piese necesare construirii visului. Slujba care nu ne da satisfactii si relatia amoroasa tensionata sunt lectii pe care trebuie sa ni le asumam, daca tindem sa evoluam.
 
1) Cauta lectia in spatele infrangerii resimtite.
Ce poate fi invatat dintr-o situatie sau dintr-o relatie? Unde trebuie sa mai adaugi carne pentru a capata forme voluptoase de intelepciune? Cum poti fii mai bun in ceea ce faci, cum poti fii mai bland, mai saritor, mai calm? Noroiul ascunde intotdeauna diamante. Cauta-le!
 
2) Nu te mai opune si mergi inainte.
Daca treci dincolo de rezistenta din inertie nu inseamna ca renunti la visul rau, ci ca ii permiti vietii sa se desfasoare cum ar trebui. Inseamna si ca inveti sa apreciezi momentul. Facand tot ce poti si fiind cel mai bun in fiecare clipa, fie ea grea, fie usoara. Felul in care faci ceva se rasfrange asupra modului in care faci orice.
 
3) Fii pozitiv.
Puneti o alarma in minte pentru a fi mereu pozitiv. Simte ceea ce simti si, daca e cazul sa te enervezi, fa-o. Proceseaza-ti senzatiile, dar nu te lasa doborat de ele.
 
 
 sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016