Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Una din zece animale de companie din Marea Britanie are cont pe Facebook

Tags: animale, facebook, twitter, youtube, bani

Peste jumatate din proprietarii de animale de companie posteaza comentarii despre acestea pe retelele de socializare si una din zece animale are profil pe Facebook, spune un nou studiu citat de The Telegraph. Unde mai punem si ca Twitter si YouTube sunt incarcate de postari pe aceeasi tema, desi Facebook pare a fi destinatia favorita a acestei activitati.
Cresterea numarului de animale de companie online a dus si la cresterea numarului de membri ai site-urilor dedicate acestora, cum ar fi Critter, Catster si Doggie Dating. Alti proprietari au construit site-uri speciale prin intermediul carora strang bani pe care-i doneaza adaposturilor de animale. De exemplu, un new yorkez, fericit proprietar al unei pisici pe nume Romeo, a adunat peste 50.000 de dolari in doi ani si si-a atras aproape 10.000 de persoane interesate in site-ul sau.
 
S-a inventat chiar si un termen nou: "petworking" in loc de "networking". Numarul unu in petworking este pisica Maru (foto) care si-a atras peste noua milioane de vizualizari pe YouTube. Maru are o filmografie ce include peste 200 de videoclipuri si a atras aproape 140.000 de abonati care vor sa fie imediat notificati cand vedeta face cate ceva nou.
 
Specialistii in social media spun ca fenomenul nu este unul neobisnuit. Social media joaca un rol din ce in ce mai important in viata noastra, iar animalele de companie, ca membri ai familiei, sunt incluse in aceste schimbari.
 
Printre animalele cu multi fani online se numara si cainele lui Mark Zuckerberg, Beast. Boo, un caine de pe Facebook care a primit "Like" de la 1,4 milioane de oameni, a ajuns deja o "persoana publica". Se va scrie si o carte despre el: "Boo: Viata celui mai dragut catel". Pisica Sockington, cu aproape 1,5 milioane de followeri pe Twitter, a scris deja peste 8.000 de mesaje.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016