Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

PETA ataca mascota Nintendo

Tags: peta, mario, joc, nintendo, mascota

PETA, organizatia care lupta pentru tratamentul etic al animalelor, este atat de atasata de crezul sau incat a ajuns sa critice pana si creatiile virtuale. Cea mai recenta tinta: Mario, indragita mascota a companiei Nintendo.
Nemultumirea ONG-ului vine de la faptul ca in jocul Super Mario Bros.3 personajul animat apare la un moment dat imbracat intr-un costum numit Tanooki.

„Poate ca in jocurile Mario, Tanooki este doar un costum, insa in viata reala tanuki este un caine japonez, ce seamana cu ratonul si care este jupuit de viu pentru blana sa. Prin faptul ca poarta Tanooki, Mario transmite practic mesajul ca este in regula sa se poarte blanuri”, se arata intr-o postare pe website-ul companiei. 



Costumul Tanooki nu este insa o aparitie recenta in jocurile Nintendo, el dateaza inca din 1988, de la lansarea Super Mario Bros.3. Dar PETA abia acum s-a sesizat si a facut-o intr-o maniera agresiva.

Organizatia a creat o varianta a jocului Super Mario, numita Super Tanooki Skin 2D, in care utilizatorul il urmareste pe Mario pentru a recupera costumul Tanooki. 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016