Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fa-te remarcat la birou

Tags: dezvoltare personala, succes, cum te faci remarcat la birou

Vrei sa te faci remarcat la birou? In primul rand, nu te stradui prea tare. Nu fi unul dintre cei care vorbesc tot timpul sau incearca sa para importanti. Asta este energie irosita, mai ales daca vrei sa sa-ti construiesti o cariera.
In orice caz, este indicat sa te diferentiezi de cei din jur, mai ales ca angajatorii stiu ca succesul este o reactie in lant, atragand dupa sine noi oportunitati de avansare si de inspiratie pentru alti colegi. 
 
Exista cateva metode sigure care sa te faca sa te autodepasesti:
 
1. Fii foarte bun in ceea ce faci.
 
Invata tot timpul si dezvolta-ti mereu abilitatile. Daca esti implicat in toate aspectele care privesc job-ul pe care-l detii, devii o persoana-resursa pentru ceilalti, ceea ce, inevitabil, te pune pe o treapta mai sus decat acestia. 
 
In acesta ordine de idei, poti foarte bine sa dezvolti un proiect personal. Chiar daca nu exista nicio garantie ca acesta va fi concretizat in cadrul firmei, seful iti va aprecia efortul si se va gandi ca esti cel la care va apela la nevoie sau caruia ii va propune urmatoarea avansare.
 
2. Fii satisfacut si mandru de cine esti.
 
Satisfactia nu este obtinuta pe termen lung in urma atentiei pe care ne-o acorda ceilalti. O obtii daca traiesti conform potentialului si dorintelor tale.
 
Adevarul este ca cei mai buni performeri nu sunt niciodata pe deplin satisfacuti. Tanjesc mereu pentru mai mult, dar au si cunostintele si respectul de sine necesare pentru a trai la standardele celei mai bune versiuni a lor insisi. 
 
Astfel, nimic nu poate inlocui daruirea si munca asidua. Atinge-ti adevarata capacitate si respecta-ti promisiunile.
 
3. Relationeaza cu ceilalti.
 
Cand asculti pe cineva, asculta-l cu toata atentia ta. Uita-te la el si pune-i intrebari suplimentare. Este vorba de inteligenta sociala si emotionala care te va face remarcat si pretuit.

Sursa foto: www.sxc.hu
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016