Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fii bun cu tine si schimba-ti viata

Tags: dezvoltare personala, schimbati viata, fericire, stima de sine

In primul rand, daca esti bun cu tine, iti cresti stima de sine si increderea in fortele proprii. In al doilea rand, daca esti bun cu tine, te transformi intr-o sursa de inspiratie pentru ceilalti. In al treilea rand, aduci la suprafata ce e mai bun in tine. Si, in al patrulea rand, te face mai fericit. Mai trebuie sa fii convins?
La nivel fizic, gandeste-te la clipele in care nu te simti confortabil in propria piele. Te imbraci apoi in niste haine mai vechi, spunandu-ti ca nu conteaza ceea ce pui pe tine. Esti daramat. Daca faci insa pasi pentru a te imbraca frumos in fiecare zi, pentru a te machia sau a-ti pune o cravata noua, in cazul barbatilor, stima de sine creste. 
 
La nivel emotional, cand esti trist si deprimat, te plangi de toate lucrurile care nu merg bine in viata ta, concentrandu-te pe sentimente de ura sau manie. In acest caz, nu poti face ceva bine pentru a-ti schimba starea de spirit a ta, caci nu ai chef. Daca iti schimbi insa modul de a gandi, punand inainte partea pozitiva a zilei, te vei lasa mai usor dus de valurile vietii. Este un rezultat natural al modului in care gandesti si simti si, daca esti mandru de actiunile tale, vei fi mai increzator si de vei bucura si de mai multa stima de sine. 
 
Gandeste-te ca si altii trec prin aceleasi experiente ca si tine. Ajuta-i, caci tu stii mai bine.
 
 Facerea de bine scoate la lumina tot felul de calitati pozitive, cum ar fi bunatate, respectul, dragostea, grija, acceptarea, rabdarea si toleranta. Daca esti bun cu tine, vei fi mai bland fata de tine si vei avea mai multa dragoste si pentru ceilalti.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016