Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fii productiv in afacerea ta. Metode simple si testate

Tags: succes, dezvoltare afaceri, productiv, productivitate, antreprenori

Atunci cand incerci sa dezvolti de unul singur un business, te vei lovi inevitabil de propria rezistenta in a face lucruri.


Fara a avea o explicatie batuta in cuie in ce priveste modul in care ne sabotam eforturile pe care in acelasi timp ne dorim sa le depunem.

Am avut cu totii momente in care am fost nevoiti sa luam o decizie importanta. Fie ca am cerut ajutorul unor oameni apropiati, fie ca am cautat pareri cat mai obiective, niciuna dintre aceste optiuni nu a parut sa ne usureze sarcina de a lua o hotarare in cele din urma.

O solutie? Prefa-te ca ai luat deja decizia respectiva si imagineaza-ti care ar fi situatia actuala si urmatorii pasi. Vezi cum te simti in noul "context", iar asta te va asigura sa iei cu adevarat o hotarare.

Cei mai multi oameni vor fi mult mai fericiti cand iau decizii pentru ca au tinut cont de ceva mult mai important decat argumentele prezentate pe o foaie de hartie.

O alta metoda de a fi eficient in cadrul unei afaceri e stabilirea unui program pe care ulterior sa il urmezi indeaproape. Eforturile depuse in mod sustinut vor aduce intotdeauna recompense mult mai mari si vor sprijini o dezvoltare fireasca a unei afaceri, prin comparatie cu eforturile depuse ocazional, chiar daca foarte mari.

In plus, va trebui sa iti asumi unele riscuri, asa cum isi asuma un artist in lumea artei. Prin comparatie cu antreprenorii care sunt foarte calculati, artistii au un strop de curaj in plus si isi asuma intotdeauna un risc fiindca operele lor nu pot fi targetate si nici nu pot tine cont de un public-tinta.


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016