Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Va place noua reclama la KFC?

Tags: kfc, peter serafinowicz, reclama, youtube

Britanicul Peter Serafinowicz a propus un nou clip publicitar pentru KFC. Ideea de la care a pornit este probabil aceea ca o reclama buna trebuie sa te bantuie, asemeni indigestiei, probabil. Reclama de fata iti provoaca o reactie fizica, iti atrage atentia si te face sa te gandesti la ea, chiar daca nu vrei asta.
Pe acest principiu, KFC ar trebui sa puna mana pe aceasta “bijuterie". Dupa ce a fost postata pe YouTube, pe 28 iunie 2011, a facut aproape imediat 108,355 de accesari. O adevarata poveste de succes.
 
Care sunt reactiile fizice vizate: cred ca mai mult starea de greata decat cea de pofta. In mod cert iti atrage atentia, desi cele aproape doua minute ale clipului prezinta repetitiv aceleasi secvente.

Se prea poate sa fie un filmulet educativ, care ne invata ca friptura serviat de Caprioara duce la infarctul sotului, caci incheierea consta in mesajul "La revedere. Nu va bucurati de masa!" pe fundalul unei batai de inima.
 
Senzatia predominanta, dupa mai multe vizionari, este cea de groaza. Incercati sa va culcati apoi.


 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.2 din 5 - 5 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016