Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Imbunatateste-ti abilitatile de antreprenor impreuna cu afacerea ta!

Tags: management si marketing, intuitie, decizii, greseli, dezvoltarea afacerii, antreprenor

Scoala vietii i-a facut pe multi dintre antreprenorii de astazi sa ajunga pe culmile succesului pornind dintr-un context care nu le dadea prea multe sanse de reusita. Abilitatile castigate in timp prin munca si experienta ii fac insa pe acestia sa se adapteze cu usurinta in nenumarate situatii.
Asa cum din institutiile de invatamant alegem uneori sa plecam numai cu ceea ce ne-a captivat cel mai mult, tot asa putem fi atenti la ceea ce invatam pe masura ce ne dezvoltam propria afacere:

1. Strange in jurul tau oameni de incredere.

Oamenii din jurul nostru trebuie sa fie oameni in care sa putem avea incredere, oameni cu experienta si pe care ii admiram. In plus, e bine sa ii cunoastem pe cei din domeniul nostru si sa mentinem legatura cu acestia.

2. Pastreaza-ti calmul.

Deciziile pe care le luam numai in baza emotiilor vor fi rareori cele bune, chiar daca e bine sa tinem mereu cont si de intuitie. Sa nu luam insa nicio decizie in graba, fara sa ne gandim la consecintele posibile.

3. Analizeaza-ti greselile.

Cand lucrurile dau gres din cauza ca nu ai luat decizia buna, incearca sa iti dai seama ce ar fi putut fi o alternativa mai buna. Acest exercitiu te va ajuta sa iti dezvolti nu doar caracterul, ci si sa reactionezi mult mai eficient in situatii similare.

4. Accepta criticile.

Nu inchide ochii in fata criticilor sau plangerilor care se fac la adresa modului in care te ocupi de afacere. Lasa loc pentru ca angajatii tai sa isi exprime opinia cu privire la managementul firmei si nu te teme sa inveti din astfel de pareri.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016