Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iubeste ce faci

Tags: management, dezvoltare personala, dragoste, munca

Sa fim sinceri: exista momente in care nu mai vrem sa facem nimic. Nu pentru ca nu mai suntem capabili, ci pentru ca fie suntem obositi, fie nu ne mai place job-ul pe care-l avem.
Situatiile de mai sus pot aparea dintr-o varietate de motive, dar niciunul nu conteaza cu adevarat. Conteaza ca trebuie sa te reapuci de lucru si, daca nu iubesti ceea ce faci, asta este cu atat mai greu de facut.

Cand vine vorba de a te reintoarce la munca pe care o iubesti, este vorba de setare mentala. Adeseori nu mai iubim ce facem pentru ca incercam sa facem prea multe. In loc sa ne concentram asupra lucrurilor pe care vrem sa le afcem si care contribuie la o viata productiva, facem totul la gramada. Problema cu aceasta abordare este ca ajungem sa facem prea mult din ceea ce nu ne dorim. Asa ca nu vom da pe dinafara de atitudini pozitive, dragostea nu va pluti in aer.

Partea minunata la a fi indragostit de ceea ce faci este ca, chiar si atunci cand nu mai esti indragostit, poti sa te reintorci in starea initiala. De fapt, provocarea este de a aduna vointa necesara. Odata ce o obtii insa, reindragostirea vine firesc.
Iata cateva sugestii:

Aloca-ti timp pentru reincarcarea bateriilor
 
Nu e nimic mai rau decat sa faci ceva ce-ti place cu energia redusa la jumatate. Asta isneamna ca ne consumam toate rezervele si avem nevoie de pauze, cum ar fi sa ne mancam pranzul in bucataria de langa birou, nu sa stam in fata calculatorului cand ne inghitim sandvisul. Sau o vacanta, daca de asta ai nevoie pentru a reinvesti dragoste in munca ta.

Capteaza totul

De asta ai nevoie sa te reincarci. Va trebui sa-ti aduni toate fortele si toate urmele de vointa, pentru a da o forma ingeniozitatii tale la locul de munca. Pare epuizant si chiar este. Dar, odata ce ti-ai facut un obicei din a capta totul si de a-ti spune ca orice iti vine in minte ca fi scris undeva, vei capata mai multa incredere in tine.

Revizuieste ceea ce faci
 
In cele din urma, este important sa te uiti in urma la ceea ce ai facut, asa cum este important sa te uiti inainte la ceea ce vei face. In acest fel, pui bazele unei relatii amoroase de durat cu munca ta. 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016