Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mici sfaturi cu rezultate mari. Cum sa atingi succesul dorit

Tags: management si marketing, succes, munca, eforturi, afaceri

Am intalnit si am recunoscut, de prea multe ori, oameni care isi doresc sa aiba succes peste noapte. In aceasta goana, fac greseli si nu le acorda timp ca sa invete din ele, nu mai tin cont de latura etica a unora dintre actiunile lor si cred ca, facand compromisuri fata de ei insisi, vor ajunge intr-un timp foarte scurt acolo unde isi doresc.



Succesul, in cele mai multe dintre astfel de cazuri, e definit de o avere inestimabila sau de dorinta de a conduce mai multi oameni. In schimb, cei care au cu adevarat un succes de durata sunt cei condusi de pasiunea pentru ceea ce fac.

In niciuna dintre situatii insa, succesul nu e castigat peste noapte. Cele mai multe dintre business-urile de succes pe care le vedem astazi au fost construite in ani si ani de munca asidua. Daca avem suficienta rabdare sa ii ascultam pe unii dintre acesti oameni vorbind despre trecutul lor, vom intelege cat de mult au muncit pentru a ajunge astazi unde sunt. Si le vom intelege, in acelasi timp, si nerabdarea pe care o au atunci cand intalnesc oameni nehotarati sau lipsiti de devotament fata de ceea ce ei insisi afirma ca isi doresc sa faca.

Reteta succesului nu e sa ne bazam pe oameni din afara, pe investitori, pe partenerii de afaceri sau pe castiguri materiale rapide, ci pe munca pe care o avem de facut. Trebuie sa facem ceea ce, pana la urma, avem de facut.

Nu exista scurtatura catre o reusita foarte mare. Nu exista lucruri care sa inlocuiasca eforturile care trebuie sa existe pentru ca acel ceva sa se indeplineasca. Fa in fiecare zi ceea ce ai de facut. Trebuie sa scrii pentru a fi scriitor. Trebuie sa alergi pentru a deveni alergator. Trebuie sa muncesti continuu la afacerea ta pentru a invata cum sa cresti o afacere de succes.

Gaseste cai de a deveni mai eficient in ceea ce faci. Si nu uita ca exista doar cateva povesti despre oameni care au reusit foarte rapid. Si, chiar si in acele cazuri, in spate au existat ani si ani de pregatire, de munca si de zbatere. Depune eforturile necesare si vei reusi!

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016