Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Singurul lucru pe care oamenii de succes nu-l fac niciodata

Tags: dezvoltare personale, succes, povesti de succes, walt disney, esec, harry potter

Succesul vine in toate formele si toate culorile. Poti avea succes la job si in cariera, dar poti avea succes si in casnicie, la sport sau cu un hobby. Oricare tip de succes ai urmari, exista un lucru pe care oamenii de succes il au in comun: dorinta si pofta feroce de succes care-i face sa nu renunte niciodata.
Oamenii de succes esueaza de multe ori, dar nu renunta.
 
Sunt in masura sa se ridice, sa se scuture si sa continue.

Iata cateva exemple care pot sa inspire. Ele arata ca, daca vrei sa reusesti, trebuie sa te astepti si la esec pe parcurs. Iar esecul te poate motiva sa incerci si mai bine. Se prea poate ca experienta esecului sa creasca foamea pentru succes. 

Henry Ford - pionierul antreprenorilor moderni si fondatorul a Ford Motor Company a esuat de cateva ori pe drumul lui spre succes. Prima incercare de a construi o masina a dat gres intr-un an jumate, pentru ca actionarii si-au pierdut increderea in Henry Ford. Ford a adunat iar capital si a luat-o de la capat, dar, un an mai tarziu, presiunea finantatorilor l-a scos afara din companie. Iarasi. A gasit un alt investitor si restul e istorie.

Walt Disney - Inainte de marele succes al studiourilor de film, parcurilor tematice si produselor de consum, au venit esecurile. Credeti sau nu, Walt a fost concediat de la un ziar, Kansas City Star Newspaper, pentru ca nu era suficient de creativ! In 1922, si-a pus bazele primei sale companii, Laugh-O-Gram care se ocupa cu desene animate si scurte clipuri publicitare. In 1923, afacerea a dat faliment. Walt nu a renuntat si a mers la Hollywood pentru a crea The Walt Disney Company.

Oprah Winfrey - ocupa locul intai in lista celebritatilor Forbes si este recunoscuta ca fiind regina entertainment-ului. La inceputul carierei a avut numeroase neimpliniri, fiind concediata dintr-un post de reporter, pentru ca nu era 'potrivita pentru televiziune'.

J.K. Rowling - a scris seria Harry Potter, carti care s-au vandut in peste 400 de milioane de copii. Ca in cazul multor altor scriitori insa, manuscrisele ei au fost respinse de edituri, fiind considerate prea lungi pentru o carte de copii sau pentru ca romanele pentru copii nu scot bani. Povestea lui J.K. Rowling este cu atat mai puternica, cu cat, la inceputul ei, scriitoarea era proaspat divortata, cu un copil mic si traia din ajutorul de somaj.

Deci, singurul lucru pe care oameniid e succes nu-l fac niciodata: NU RENUNTA! 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016