Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei ca afacerea ta sa aduca mai mult profit? Investeste in echipa ta si visul va deveni realitate!

Tags: afacere, afaceri, cum functioneaza o afacere

Pana cand nu vom intelege cum functioneaza o afacere de fapt si de drept, toata treaba cu profitul va ramane un simplu vis. Si o spunem cu toata seriozitatea. Observam numerosi oameni de afaceri care nu reusesc sa aduca profit si intreaga scena este una cat se poate de dramatica.
Sa nu uitam ca unii afaceristi si-au infuzionat tot capitalul de care dispuneau in aceste afaceri. Poate au renuntat si la locurile de munca si nu mai au sanse sa fie primiti inapoi. Poate au trecut si printr-un divort pentru simplul fapt ca afacerile le ocupau tot timpul.

Si este pacat sa vezi atatea resurse cum se duc pe apa sambetei. Insa exista o solutie. Solutia se numeste constientizare.

Si incepem prin pasi mici. Constientizam cum functioneaza o afacere si de aici deja toate lucrurile au alte sanse de dezvoltare, in bine, de data aceasta.

In principiu, afacerile pornesc de la idei. Ideile se testeaza si apoi se valorifica. Incepem sa infuzionam capital si alte resurse in lansarea afacerii. Afacerea, in acest punct, are trei mari variante: esueaza din prima, stagneaza in asteptarea pragului de rentabilitate (ROI), merge direct catre ROI si apoi catre profitabilitate.

Important este sa realizam ca oricat de tare ar fi ideea de afacere, ea este valorificata si dezvoltata de  ... oameni. Si acestia muncesc mai eficient sau mai putin eficient. In functie de ce coordonate isi dovedesc ei eficienta mai pregnant sau mai putin pregnant? In functie de modul in care sunt tratati.

Si aici, dragilor, ajungem sa intelegem ca daca bagi combustibil intr-un autoturism, el va merge. Este simplu ca buna ziua. Uneori incerci sa bagi apa in loc de combustibil, insa nu va merge. Si atunci realizezi ca nu exista scurtaturi cand vine vorba de motivarea angajatilor. Trebuie sa le oferi ce le trebuie pentru ca ei sa functioneze la capacitate maxima. Si aici discutam despre respect, feedback, sanse sa se dezvolte din punct de vedere profesional, timp liber, libertate de decizie si nu numai.

Sa aveti succes in toate si afaceri profitabile!

sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016