Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 instrumente care rezolva problema confidentialitatii datelor in online!

Tags: confidentialitatea informatiilor, confidentialitate online, anonimat online, silent circle, cryptocat

Care sunt tehnicile pe care trebuie sa le folosim pentru protectie completa a datelor personale si asta fara a ne opri din navigare in mod constant? Cum putem rezolva problema confidentialitatii datelor pe internet? Iata doua intrebari care isi pot gasi raspunsul in cele ce urmeaza.
Iata cele cinci instrumente care iti ofera siguranta ca datele tale vor ramane confidentiale pe internet, conform Capital:

1. Browser-ul TOR
este principalul instrumente care garanteaza anonimat pe internet, chiar daca functioneaza similar unui browser obisnuit. TOR nu retine si nu distribuie date referitoare la locatia din care a fost accesat internatul, tipului dispozitivului implicat sau istoricul de navigare.

2. Duck Duck Go este un motor de cautare alternativ care garanteaza utilizatorilor sai anonimat pe internet, nepastrand date referitoare la istoric.

3. HTTPS Everywhere este si el un instrument extrem de inteligent. Este un plug-in dedicat Firefox si Google Chrome care iti ofera informatii referitoare la website-urile 'unsafe' si la pericolele ce-l pandesc pe aceste teritorii.

4. Cryptocat este un serviciu de mesagerie open source, privat si deci extrem de folositor pentru cei care vor garantia sigurantii datelor in online.

5. Silent Circle este si el un instrument inteligent si care ne ofera garantia ca datele transmise raman confidentiale. Serviciul in cauza este platit si ofera acces la una dintre cele mai sigure platforme din lume, in ceea ce priveste confidentialitatea informatiilor. Silent Circle ofera servicii de email, video chat, telefonie si nu numai, mai noteaza Capital.


sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016