Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Atentie la cele mai frecvente motive de inchisoare pentru manageri!

Tags: motive de inchisoare pentru manageri, motive inchisoare, inchisoare afaceri

Se descopera in continuare din ce in ce mai multe cazuri in care manageri, antreprenori, patroni si nu numai, risca ani buni de inchisoare pentru numeroase actiuni care contravin legislatiei in vigoare. Si multe sunt reglementarile pe care antreprenorii, managerii si nu numai, nu le cunosc indeajuns de bine.
Asa ca daca nu sunteti siguri ca stapaniti perfect legislatia romana, atunci este timpul sa va puneti la curent cu toate reglementarile (consecinte fiscale, proceduri civile, raporturi de munca, protectia si securitatea muncii etc.) care incadreaza drept infranctiuni sau contraventii operatiuni la care nici nu va ganditi!

O vorba din batrani spune ca „paza buna trece primejdia rea”! De aceea am alcatuit pentru dvs. lista celor mai des intalnite si mai periculoase infractiuni pentru care sunteti vanat! Ca sa stiti care sunt si cum sa va feriti de ele!

CD-ul „Cele mai frecvente motive de inchisoare pentru manageri”, UNIC pe piata produselor informationale pentru manageri/ administratori are grija ca dvs. cunoasteti acele motive care va pot arunca in inchisoare, va pot strica imaginea si ruina afacerea.

Pentru mai multe informatii, consultati pagina de prezentare a acestui ghid esential, "Cele mai frecvente motive de inchisoare pentru manageri">>>

Nu stati pe ganduri. Este singurul ghid care exista pe aceasta piata a produselor informationale. Va ajuta sa ramaneti in legalitate 100%, intotdeauna, indiferent in ce situatie va aflati. Luati o decizie buna. Faceti o investitie inteligenta!


Detalii AICI >>>>
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016