Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cartile care iti vor schimba viata in 2013!

Tags: carti care iti schimba viata, cartile care schimba vieti

Stim ca nu mai avem mult timp pana in 2014 si incercam sa valorificam aceste luni la maximum posibil. Poate ca deja am inceput sa simtim cat de repede a trecut prima parte a anului si deja simtim mirosul de toamna. Nu am reusit sa ne atingem toate obiectivele si acest lucru ne cam sperie.
Va propunem cateva carti care sa va ajute sa faceti un an formidabil din 2013, chiar daca ati inceput mai tarziu:

1. Ghidul care va explica pas cu pas cum sa deveniti expert in Excel! Se poate sa deveniti experti in Excel si daca nu urmati un curs care sa va dea programul peste cap si care sa nu va coste enorm si care sa nu va faca sa mergeti pana in celalalt capat al orasului? Da! Vi-l oferim noi, la un pret de oferta >>>


2. Ghidul care aduce ploaia de bani!
Ghidul prosperitatii financiare este scris de nimeni altul decat Richard Templar. Este unul dintre cei mai tari profesionisti care iti pot schimba viata pentru totdeauna. Nu ne poate ajuta sa avem parte de o casnicie mai fericita, insa poate sa ne ajute sa stam mai bine la capitolul finante, bani, prosperitate financiara, conturi bancare sanatoase si un zambet larg pe buze cand vine vorba despre depozitele noastre de bani!


3. "12 Solutii pentru o gandire pozitiva" - Cea mai simpla cale spre abundenta, sanatate, fericire: gandul pozitiv! Este vorba despre lucrarea care va poate schimba viata in mod clar, la 180 de grade. Va ofera solutii care sa isi puna amprenta asupra tuturor celorlalte aspecte ale vietii dvs. Daca plecam la drum cu gandire pozitiva, toate par sa cada in locurile lor corecte!


4. 40 de studii de caz analizeaza cele mai paguboase si mai frecvente erori de management financiar. 40 de studii de caz va invata sa evitati falimentul. In 40 de moduri!


5. "Cum sa te lasi de fumat in 7 pasi" - Un ghid esential pentru toti cei care inca nu au scapat de acest viciu. Noi cercetari arata ca aceasta problema incepe, in final, sa scada in intensitate. Din ce in ce mai multi oameni au descoperit ca se pot lasa de fumat fara probleme asa de mari cum si-au imaginat! Este mai simplu decat va imaginati. Va invitam sa cititi o carte de exceptie care va poate ajuta sa renuntati definitiv la fumat.

Daca pana la finalul anului reusiti sa scapati de acest viciu, cu siguranta ca anul nu a trecut deloc degeaba!


Mult succes si lectura placuta!


Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016