Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Esti in beta? Vino in alpha cu MindAerobics!

Tags: mindaerobics, mind aerobics, gimnastica mentala

MindAerobics este un concept nou in Romania. Nu sunt multi cei care au auzit de gimnastica mentala. Este o forma interesanta de aerobic, doar ca nu ne pune corpul la munca, ci creierul. In principiu, discutam despre CD-uri cu muzica special conceputa pentru cei care vor sa isi imbunatateasca abilitatile mentale.
Pe scurt si intr-un limbaj cat mai simplist, muzica aceasta te ajuta sa iti aduci undele cerebrale intr-o zona a performantelor nebanuite. Cercetatorii ne tot spun de masuratorile lor asupra undelor cerebrale. Au descoperit ca diferitele tipuri de unde cerebrale corespund mai multor tipare de gandire.

Si adevarul este ca exista numeroase melodii care ne destreseaza total. Ascultam jazz si deja simtim cum toate problemele sunt mult mai neinsemnate. Ascultam techno si ritmul de munca devine unul mai alert. Ascultam country si simtim confortul vietii linistite, unde odihna este la ea acasa.

Ei bine, totul se traduce prin faptul ca anumite unde sonore ne aduc undele cerebrale in diferite zone, zone in care gandim mai rapid, actionam mai eficient, suntem mai vigilenti, suntem mai calmi samd.

Si melodiile Mind Aerobics pot ajuta daca vrei sa scapi de stres, oboseala inexplicabila, anxietate si daca vrei sa iti imbunatatesti abilitatile mentale.

Iata ce spun oamenii din domeniu, despre Mind Aerobics:

"Cei mai multi dintre noi petrecem intreaga viata prinsi in starea “beta”

Aceasta este starea de “zi cu zi”, cea in care probabil te afli chiar acum, cand citesti aceste randuri. Cu alte cuvinte, esti perfect constient/a, atent/a, asculti, procesezi informatii si iei diferite decizii. Insa, daca ramai in starea “beta” prea mult timp (asa cum se intampla cu cei mai multi dintre noi), creierul tau incepe sa… se uzeze. Acest fenomen se datoreaza faptul ca undele beta sunt asociate cu anxietatea, lipsa de armonie si discomfortul psihic... Citeste continuarea explicatiilor aici >>>

Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016