Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Prins in capcana acelorasi greseli manageriale?

Tags: greseli manageriale, greseli management, greseli management financiar, greseli management

Stim cu totii cat de dificil este sa conduci o echipa in mod optim, catre rezultate exceptionale. Si mai dificil se dovedeste acest proces atunci cand esti prins in capcana acelorasi greseli manageriale.
Tarziu iti dai seama ca le comiti din nou si din nou. Nu le recunosti si totul se transforma intr-o sumedenie de pierderi financiare care iti deturneaza sansele de succes.

Pentru cei interesati sa ocoleasca cele mai grave greseli manageriale, va prezentam o colectie de studii de caz. Sunt 40 de studii de caz analizeaza cele mai paguboase si mai frecvente erori de management financiar.


Este reteta excelenta pentru instrumentul de lucru ce va ajuta sa evitati erorile de strategie in managerierea cu succes a afacerii in care sunteti angrenat: CD-ul Cele mai importante 40 de greseli de evitat in managementul financiar.

In principiu, ghidul de fata va ajuta sa evitati situatii critice cu urmari dezastruoase pentru stabilitatea financiara a firmei dvs., cum sa puneti accent pe factorii care influenteaza pozitiv dinamica financiara a afacerii dvs. si nu numai.

Veti putea sa apreciati in mod corect si in timp util riscurile la care va supuneti si care va pot afecta situatia financiara.

Va invitam sa consultati aceasta carte digitala, sa o studiati cu toata determinarea si sa va asigurati ca intotdeauna veti putea evita, cu succes maxim, orice greseala de management financiar si nu numai!


Detalii complete despre cele mai negre greseli manageriale AICI >>>

Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016