Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 motive serioase pentru a nu mai astepta aprobarea nimanui

Tags: aprobarea celorlalti, putere, perspectiva asupra vietii, dezvoltare personala, vise, opinii

Daca vrei sa fii cu adevarat liber, trebuie sa nu te mai intereseze ce cred ceilalti despre tine. Este important sa fii sincer cu tine, sa-ti urmezi instinctul si sa iti asumi riscuri, indiferent de ce cred sau spun cei din jur. Nu accepta alegerile simple si sigure doar de teama de ce vor spune cei din jur si nu permite nimanui sa iti distruga visele.
Iata 8 motive importante pentru care nu ar mai trebui sa astepti aprobarea nimanui:
 
1. Ai o singura viata pentru a-ti urma visele
Este mai bine sa esuezi si sa inveti ceva din experienta respectiva, decat sa nu incerci deloc. Asuma-ti riscuri si actioneaza atunci cand crezi cu adevarat in ceva. Esueaza pana reusesti. Fa sacrificiile necesare si iesi din zona de confort iar si iar. Infrunta-ti temerile cu curaj si plin de pasiune.
 
2. Singura opinie care conteaza cu adevarat este opinia ta
Daca vei reusi sa renunti la dorinta de a-i multumi pe toti cei din jur si de a fi perfect in ochii tuturor, vei fi cu adevarat un om mai liber si mai fericit. Lasa-te condus de pasiuni, de ceea ce iubesti sa faci. Traieste-ti propria viata, nu o trai pentru a-o multumi pe altii.
 
3. Aprobarea cuiva nu inseamna nimic, este doar o alta opinie
Nu te lasa calauzit de opiniile altcuiva, ci increde-te in propriul instinct. Nu iti sacrifica valorile, principiile sau dorintele doar fiindca altcineva nu este de acord cu ele. Nimeni nu are putere asupra ta decat daca tu ii conferi aceasta putere. Tu esti singurul care iti poti crea fericirea.
 
4. Unii oameni pur si simplu nu vor fi niciodata de acord cu tine
Nu permite opiniilor negative ale celor din jur sa iti limiteze visele. Exista doua tipuri de oameni: cei care te storc de energie si de forta creativa, si cei care te incarca cu energie si care te sprijina in tot ceea ce faci, chiar si printr-un simplu zambet. Evita sa petreci timp in compania celor din prima categorie. Fii exact cine iti doresti sa fii. Daca celorlalti nu le place de tine asa cum esti, este treaba lor. In viata, nu trebuie sa incerci sa multumesti pe toate lumea – nu vei reusi niciodata.
 
5. Fiecare om are propriul traseu in viata si propria perspectiva asupra vietii
Nu schimba cine esti cu adevarat pentru nimeni. Nu te teme de necunoscut, fii dispus sa descoperi, sa explorezi si sa inveti. Depaseste orice obstacol.
 
6. Experienta personala este necesara pentru a putea evolua
Unele lectii in viata nu pot fi intelese decat daca le experimentezi pe propria piele. Doar asa vei putea trage propriile concluzii in loc sa te increzi in opiniile subiective ale celorlalti. Experienta personala te ajuta sa gandesti mai logic si sa faci pasii necesari in directia buna.
 
7. Intuitia ta nu are nevoie de aprobare
Daca vrei sa iti urmezi visele, trebuie sa faci ceea ce iti doresti si sa te bazezi pe propriul instinct. Nu accepta alegeri false. Nu permite celorlalti sa iti ingradeasca idealurile. Daca tu consideri ca este o idee buna, asuma-ti riscul si actioneaza. Nimeni nu iti poate garanta rezultatul, insa nu vei stii niciodata daca nu incerci. Asa cum a spus si Steve Jobs: „Nu permite zgomotului opiniilor celor din jur sa iti zdrobeasca vocea interioara, inima sau intuitia.”
 
8. Viata e prea scurta pentru a mai astepta
Daca ai stii ca mai ai putin de trait, probabil ca nu ai mai irosi nicio clipa. Asadar, trezeste-te! Viata este scurta si nu stii niciodata cat timp mai ai de trait. Alege sa fii fericit, fara a avea nevoie de aprobarea nimanui, sau nu vei fi niciodata cu adevarat fericit!
 
Nu uita: Atata timp cat esti preocupat de ce cred ceilalti despre tine, ceilalti au putere asupra ta. Doar atunci cand decizi ca nu mai ai nevoie de aprobarea nimanui poti fi cu adevarat propriul stapan.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016