Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Accepti provocarea?

Tags: dezvoltare personala, trecut, fericire, recunostinta

Poate nici nu-ti mai amintesti ce ai facut luni sau marti. Si poate ca saptamana aceasta nu pare cu nimic diferita fata de cea trecuta. N-ar fi insa minunat sa faci din fiecare zi una speciala? Sa adaugi inca un strop de viata acestui parcurs minunat care iti este oferit prin fiecare dimineata pe care o traiesti?
Accepti provocarile de mai jos?

1. Fa pe cineva sa zambeasca. Multi oameni isi fac griji astazi si isi amana fericirea pentru a doua zi. Insa a doua zi isi fac din nou griji si isi promit ca vor fi fericiti in urmatoarea zi. Oamenii inteligenti sunt fericiti astazi si amana grijile pentru a doua zi. Oamenii intelepti doresc doar fericire si bine tuturor, azi si maine. Daca vrei sa fii fericit oricand, fa-i pe ceilalti fericiti indiferent de zi.

2. Fii tu asa cum esti. Renunta sa mai incerci sa fii perfect, ci incepe sa devii tu cu adevarat. Cea mai frumoasa parte a acestei calatorii este faptul ca te vei intoarce la bucuria de a fi si de a trai pur si simplu. Vei descoperi cum sa iti reeduci mintea astfel incat sa filtreze viata asa cum se intampla, nu asa cum crezi tu ca ar trebui sa se intample.

3. Fii entuziasmat de ceea ce faci. Nu ne este data o viata buna sau una rea, ci o viata. Noi suntem responsabili de cum o construim asa ca trezeste-te si traieste-o plin de pasiune si motivare. Nu considera timpul infinit si nu-l irosi privind in trecut si gandindu-te la ce-ai fi putut sa faci diferit ieri. Mergi inainte cu ochii deschisi si fa ceva diferit azi. Oriunde te poarta drumul, ia si pasiunea cu tine. Orice faci de-a lungul vietii, fa-o din toata inima.

4. Descopera jumatatea plina a paharului. Mult mai important decat ceea ce ti se intampla este ce faci cu ceea ce ti se intampla. Cu cat esti mai recunoscator, cu atat lumea ti se va parea mai frumoasa. Trebuie sa vezi binele dincolo de rau, bucuria dincolo de tristete, castigul dincolo de durere si ce te face recunoscator in loc sa urasti.

5. Iarta-ti trecutul. Si oamenii buni fac alegeri gresite. Insa asta nu inseamna ca esti rau, ci ca esti om. Asa ca uita de trecut fiindca exact asta e: trecut. Iarta-te pentru ce-ai facut sau n-ai facut si concentreaza-te pe cei vei face incepand de acum.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016