Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cand ai incercat ultima oara ceva nou? Ce spui de noul clip de la Saatchi?

Tags: creativitate, saatchi clip, inovativ, dezvoltare a creativitatii

Cand ai facut ultima oara ceva nou? Sau cand ai testat ultima data un nou fel de mancare? Imagineaza-ti doar ca cineva ti-ar servi o mancare exotica pregatita din... greieri. Da, greieri. Iti imaginezi? Te-ai strambat sau nu la gandul ca pentru unii oameni greierii sunt un snack?

La fel de mult s-au strambat si copiii din videoclipul realizat de agentia Saatchi care a demonstrat din nou ca isi merita locul de top. Pornind de la o idee cat se poate de simpla - chipurile copiilor mici cand gusta pentru prima data un aliment sau au "norocul" sa muste dintr-o lamaie - acestia au realizat un filmulet care accentueaza ceea ce ne amuza de fiecare data.

De la copiii alesi si pana la efectul de slow motion aplicat, clipul e realizat impecabil. Mai ca am fi vrut sa fie un pic mai lung pentru a ne putea bucura de acest mod creativ de a vedea lucrurile.

Nu pot sa nu ma gandesc ca multe sanse de a crea ceva atat de bun sunt injumatatite in momentul in care ne este prezentata pe jumatate ideea. Cu cat o tema este mai specifica sau cu cat mai mult ne este sugerat produsul finit, cu atat mai ingusta va fi aria in care vom indrazni sa pasim.

Inca din scoala, aceasta maniera de a gandi e educata si e dusa pana in punctul in care ajungem sa vedem lucrurile intr-un singur fel, incercand sa ne reeducam ulterior pentru a sparge barierele atat de bine fortificate pe parcursul scolii.

Idei pentru a gandi inovativ? Credeti ca educatia ne limiteaza creativitatea? Ce scoli cunoasteti care aplica strategii noi de dezvoltare a creativitatii?






Foto: aeryssports.com
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016